085 0654 111   06 404 20 111
Winkelwagen

Supplementen


Met behulp van supplementen kan je net even dat beetje extra voedingsstoffen binnen krijgen die jij nodig hebt. Zo kan je voedingssupplementen gebruiken om extra vitamines of gezonde vetzuren binnen te krijgen maar er zijn ook supplementen om gewrichten soepel te houden en het concentratievermogen te verbeteren. Tevens zijn er ook supplementen om spierverzuring tegen te gaan of spieropbouw te stimuleren voor sporters. Kortom, voor ieder wat wils.
Supplementen kunnen voor ieder persoon een goede aanvulling zijn op een gezond en gevarieerd dieet. Voor sporters zijn supplementen zelfs nóg belangrijker wanneer je steeds beter wilt presteren! De extra aanvoer van vitamines, mineralen, eiwitten, koolhydraten, vetten, visolie etc. zijn voor sporters essentieel!

Waarom zijn supplementen voor sporters belangrijk?

Als sporter verbrand je tijdens intensieve inspanningen (trainingen en wedstrijden) naast vet en koolhydraten ook andere goede stoffen als vitamines en mineralen. Zelfs eiwitten worden afgebroken (eiwitafbraak) wanneer je langer dan 45 minuten zeer intensieve bewegingen doet! Eén van de grootste redenen dat sporters niet vooruit gaan in hun prestatie is de balans tussen macronutriënten en micronutriënten.

Supplementen per sport

Iedere sport heeft andere bewegingen, een andere intensiteit en een andere duur in tijd. Daarom kan er verschil zitten in welke supplementen beter zijn voor welke sport. Om iedereen hier zo goed mogelijk over te adviseren hebben wij op deze pagina de “supplementen per sport” weergegeven. Klik onderstaand op de sport die jij beoefend en automatisch kom je in een categorie met de supplementen die voor jouw sport belangrijk zijn. Natuurlijk zal er hier en daar wat overlap zijn. Dit is logisch aangezien je bij bijna alles sporten verbrand en dus verschillende macro’s en micro’s standaard moeten worden aangevuld. Echter zijn er ook specifieke supplementen in bepaalde sporten die populairder of belangrijker zijn. Deze supplementen vind je dan ook in de categorie waar jij je in bevindt. Mocht je vragen en of persoonlijk advies willen? Neem contact met ons op via de website chat, WhatsApp of een Direct Message op Facebook en Instagram.

Supplementen per doel

Wij hebben alle supplementen ook per doelstelling gesorteerd. Mocht je hier interesse in hebben kun je links in het linker menu onder “Doelstelling” jouw doel kiezen. Vervolgens worden de belangrijkste supplementen voor jouw doelstelling worden weergegeven!

Graag even wachten...