Orthomoleculaire Voeding

Gezondheid en Sport gaan hand in hand samen. Het team van Muscle Concepts bestaat daarom uit een zeer hecht team die een diepe specialisme hebben in zowel voeding als sport. Om je doelstelling zo optimaal en efficiënt mogelijk te bereiken in zowel gezondheid als (top)sport gaat voeding niet zonder bewegen en bewegen niet zonder voeding.

Orthomoleculaire voeding is DE meest gezonde manier om ons lichaam & geest zo optimaal mogelijk te laten presteren. Alles is wetenschappelijk onderbouwd waarbij onze lichaamsprocessen en de daarbij benodigde nutriënten volledig in kaart zijn gebracht.

Als enige in heel Nederland introduceren wij naast begeleiding in een Orthomoleculair dieet ook met trots: Orthomoleculaire sportvoeding!

Orthomoleculaire voedingsleer & dieet

Een orthomoleculair dieet ofwel een orthomoleculair voedingsschema is werkelijk voor iedereen een belangrijk element voor een lang, gelukkig en gezond leven. Een leven zonder (chronische) ziekten en of lichamelijke beperkingen waar volgens menige wetenschappelijk onderzoek onze voeding de basis is. Wil je afvallen? Wil je aankomen? Heb je een bepaalde beperking of een bepaalde ziekte / aandoening? Wij kunnen je helpen om het maximale uit je leven te halen volgens de visie van Hippocrates: “Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”.

“Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”.

Wij hebben intern twee orthomoleculair voedingsadviseurs en werken daarnaast samen met verschillende orthomoleculaire artsen, therapeuten ook wel orthomoleculair geneeskundige genoemd.

voedingsschema

Het persoonlijke voedingsschema om jouw doelstelling te bereiken!

Wil je:

  • Afvallen?
  • Een strakker lichaam?
  • Meer spiermassa?
  • Een echte sixpack?
  • Droogtrainen?
  • Sportprestaties verbeteren?

“Jouw doelstelling = ons doel”

Wij maken een voedingsschema gebaseerd op jouw doel, jouw lichaam en jouw voorkeuren. Zo doe je precies wat voor jou werkt en op deze manier bereik je efficiënt jouw doel!

Waarom werken wij ook nauw samen met derde experts?

Wij geloven in specialisatie! Iedere expert is een specialist in zijn of haar gebied. Er zijn orthomoleculair therapeuten die gespecialiseerd zijn in afvallen, maar ook in bepaalde ziektebeelden of zelfs in bepaalde bevolkingsgroepen.

Alle therapeuten en artsen met wie wij samenwerken zijn “Muscle Concepts Certified”. Dit betekent dat de expert aan belangrijke randvoorwaarden voldoen. Wij werken alleen samen met de beste van de besten!

Kunnen wij jou helpen met een orthomoleculair dieet / voedingsschema? Vul het intakeformulier in onderaan deze pagina!

Orthomoleculaire sportvoeding / sportdieet

Wij zijn de enige organisatie in Europa die uitgebalanceerde orthomoleculaire sportvoeding ofwel een orthomoleculair sportdieet presenteert.

Deze dienst is speciaal ontwikkeld voor personen die zeer actief sporten of profsporter zijn.

Waarom maken wij hier onderscheid in?

Als sporter verbrand je meer vitamines en mineralen dan een niet-sporter. Een sporter heeft dus ook een andere behoefte wat betreft de hoeveelheid voedingsstoffen. Het ene voedingsstof is belangrijker als het ander en deze komt dan bijvoorbeeld weer in hogere mate voor in andere type groenten. Met al deze variabelen houden wij rekening mee.

Ben je een actieve sporter of topsporter? Geef je om je gezondheid in combinatie met het verbeteren van je prestaties?

De beste voeding met een volledig scala aan alle belangrijke voedingsstoffen als vitamines, mineralen, eiwitten, koolhydraten, sporenelementen, antioxidanten, speciale nieuw ontdekte voedingsstoffen etc. vind je in een Orthomoleculair sportdieet.

Wil je een orthomoleculair dieet aanvragen? Of een orthomoleculair sport dieet? Vul het intakeformulier zo volledig mogelijk in!

Inschrijformulier “Orthomoleculair voedingsschema”

Vul het onderstaande aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Alle door ons ontvangen gegevens worden met strikte zorg behandeld.

Ter informatie betreffende alle ontvangen gegevens: Wij zullen deze gegevens nooit delen met derden. Jouw privacy is voor ons een primaire taak. De door ons ontvangen gegevens worden in een goed beveiligde omgeving bewaard welke dus erg goed beschermd zijn.

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp