GRATIS verzending v.a. €50       Hoge kwaliteit        Gezonde & Verantwoorde producten

Lysine

1 artikel(en)

 1. L-Lysine 90 tabletten

  Wat vind jij van dit product?

  € 12,90

  Voordelen van L-lysine:

  ✓ Opbouw van spier en spierweefsel
  ✓ Herstellen van sportblessures en botbreuken
  ✓ Productie van hormonen
  ✓ Ondersteunt aanmaak van enzymen en antilichamen

  Meer info

1 artikel(en)

L-lysine

Waarom is L-lysine een populair sportsupplement?

Heel kort gezegd helpt L-lysine bij:
✓ Opbouw van spier en spierweefsel
✓ Herstellen van sportblessures en botbreuken
✓ Productie van hormonen
✓ Ondersteunt aanmaak van enzymen en antilichamen

Wat is L-lysine?
L-lysine is een essentieel aminozuur dat niet aangemaakt wordt in het lichaam. Dit betekent dat dit aminozuur via voeding binnen moet komen. L-lysine heeft belangrijke functies voor het lichaam. Ten eerste is L-lysine een belangrijke en noodzakelijke bouwsteen voor de eiwitten in het lichaam. Ten tweede speelt het een rol in de opname van calcium uit voedsel. Calcium is op zijn plaats weer een bouwsteen voor het onderhouden van je botten.

L lysine werking
Naast het opnemen van calcium uit voedsel, ondersteunt lysine ook bij het herstellen van sportblessures, opbouwen van spierweefsel en nog belangrijker, voor bodybuilders helpt het bij het aanmaken van groeihormonen. Op dit moment word lysine gekenmerkt als een snel groeiende voedingsstof. Er zijn onderzoeken die beweren dat l lysine koortslip behandeld en regelmatig voorgeschreven wordt door huisartsen. Een koortslip behandelen met wat L-lysine tabletten klinkt natuurlijk geweldig. Om deze reden heeft een grote groep mensen in Nederland standaard L-lysine tabletten in het keukenkastje hebben staan.

Voordelen van L-lysine

#1 Opbouw van spierweefsel
L lysine is een aminozuur dat een essentieel onderdeel is bij de eiwitsynthese (aanmaken van eiwitten in het lichaam). Je spieren bestaat uit eiwitten en dankzij een betere eiwitaanmaak groeien de spieren beter en/of sneller.
#2 Productie hormonen
L-lysine stimuleert, in combinatie met L-arginine, het aanmaken van groeihormonen. Groeihormonen zorgen ervoor dat:
✓ het lichaam de vetverbranding stimuleert
✓ meer spierweefsel krijgt
✓ verstevigen van het spierweefsel
Door een grotere spiermassa heeft je lichaam een hogere verbranding. Voor mensen die willen afvallen is dit zeer interessant. Overigens is het altijd van belang om voldoende te bewegen om verbranding te stimuleren. 

#3 Herstellen sportblessures
Tijdens het sporten komt het voor dat je spierblessures krijgt of een botbreuk. L-lysine zorgt samen met L-arginine voor de aanmaak van groeihormonen om spierweefsel te herstellen. Daarnaast zorgt lysine ervoor dat calcium wordt opgenomen uit voedsel. Calcium zorgt voor aanmaak, verstevigen en het herstel van de botten.

Welke sporters gebruiken lysine?

Met name de krachtsporters zijn erg gebaat bij lysine. De voordelen van lysine hebben het meeste effect bij het opbouwen en herstellen van spieren en het verbranden van vet.

L-lysine kopen

Als krachtsporter kan je eigenlijk niet om dit sportsupplement heen. De voordelen van dit product zijn erg bevorderend voor krachtsporten. Wil jij je spiermassa vergroten, je productie groeihormonen vergroten? L-lysine tabletten / pillen helpen jouw nog meer op weg.

L-lysine pillen/tabletten

L-lysine wordt bijna altijd verkocht als tablet. Lysine tabletten zijn gemakkelijk door te slikken en ook handig om mee te nemen in tegenstelling tot lysine poeder. L-lysine tabletten ofwel pillen zijn enorm populair, omdat de poeder vorm niet echt smakelijk wordt bevonden om te drinken met bijvoorbeeld water. L-lysine tabletten bevatten meestal geen allergenen en smaakstoffen. Om de tabletten bij elkaar te houden wordt er wel in minimale gebruikt gemaakt van enkele stoffen die ervoor zorgen dat de geperste poeders goed bij elkaar blijven.

L-lysine poeder

L-lysine poeder is minder populair, omdat niet iedereen het heel fijn vind om te mixen. Wij focussen ons daarom in eerste instantie meer op het handzame product: L-lysine tabletten.

Filteren op
Prijs
-
Producten vergelijken?

Je hebt op dit moment nog geen producten geselecteerd om te vergelijken.

Populair
€ 34,95
Niet in voorraad
€ 24,95
Niet in voorraad

Normale prijs: € 29,50

Special Price € 23,60

€ 22,95
Niet in voorraad
€ 21,95
Niet in voorraad

Klantenservice

Betaling & Verzending

Muscle Concepts

De Corantijn 31L, 1689AN Hoorn

Tel. nr. 085-0654-111

Whatsapp +31640420111

info@muscleconcepts.nl

Volg ons

“ Ons eerste product onder de Healthy Series is Whey Proteine met Spirulina. Dit is een unieke blend zonder Aspartaam (wat schadelijk is voor het lichaam), zonder Sucralose (zoetstof dat ook niet wordt afgebroken). ”