GRATIS verzending v.a. €50       Hoge kwaliteit        Gezonde & Verantwoorde producten

Creatine - Creatine Monohydraat - Creatine Blends

Creatine - Creatine Monohydraat - Creatine Blends

2 artikel(en)

 1. Total Recovery

  € 25,50

  De kracht van Total Recovery vloeit voort uit drie gecombineerde elementen: Creatine Monohydraat + L-Glutamine + Vitamine C.

  ✓ Creatine Monohydraat voor spierherstel en extra kracht
  ✓ Ondersteunt Eiwitsynthese voor een nóg beter herstel (Glutamine)
  ✓ Verlaagt Cortisol & Dip in immuunsysteem (Vitamine C)
  ✓ Unieke Complete Combinatie voor beter en sneller spierherstel!

  Meer info

  Niet in voorraad

 2. Gratis Sample

  Wat vind jij van dit product?

  € 0,00

  Benieuwd naar de smaak van onze producten? Bestel nu een gratis sample:
  ✓ BCAA Bodyguard
  ✓ Whey Protein with Spirulina (aardbei)
  ✓ Whey Protein with Spirulina (banaan)
  ✓ Total Recovery

  Gebruik de kortingscode "gratis-sample"

  Meer info

2 artikel(en)


Wat is Creatine?

Creatine is een stof die wij allemaal zelf in ons eigen lichaam hebben zitten. Daarnaast hebben veel verschillende soorten vlees en vis ook een creatine gehalte die wij dan als mens natuurlijk oraal binnen krijgen. Creatine en creatine fosfaat zijn essentieel voor onze krachtige spierbewegingen. Door meer creatine toe te voegen aan je lichaam, door bijvoorbeeld het gebruik van creatine shakes, kunnen de spieren meer kracht en uithoudingsvermogen genereren.

CreaPure®

Je hebt creatine en je hebt "CreaPure®" Creatine. Creapure® is de beste creatine die er bestaat. Creapure® Creatine wordt geproduceerd door AlzChem Trostberg GmbH. Dit bedrijf garandeert de meest zuivere Creatine ter wereld. Iedere productie van Creapure® creatine wordt getest op zuiverheid en kwaliteit. Alle producten van Muscle Concepts waarin creatine wordt verwerkt maakt gebruik van de puurste vorm van creatine ter wereld: Creapure® Creatine!

De belangrijkste voordelen van Creatine

- Sneller spierherstel na harde trainingen
- Kracht toename bij korte krachtsinspanningen
- Beter uithoudingsvermogen

Verschillende soorten Creatine

Daarnaast bestaan er verschillende soorten creatine. Er zijn Creatine mixen, of wel creatine blends en pure creatine monohydraat. In veel creatine mixen zitten veel stoffen die het lichaam eigenlijk niet nodig hebben. Het verschilt per persoon of er behoefte is aan deze stoffen maar over het algemeen doet een creatine monohydraat en een goede maaltijd met superfoods evenveel als een creatine blend.

Hoe gebruik je creatine?

Er zijn verschillende soorten creatine supplementen die je ook op verschillende wijze gebruikt. Met creatine gebruik gaat het er uiteindelijk om dat je lichaamseigen creatine wordt verhoogd met de betreffende supplementen. Pre-Workouts bevatten creatine en energie boosters. Deze neem je voor de training en geven je een bulk aan extra energie, kracht en uithoudingsvermogen. Post-Workouts neem je na de training om je creatine niveau in spiercellen aan te vullen.

Is creatine veilig te gebruiken?

Creatine is volledig veilig te gebruiken. Sommige creatine producten kunnen wel enige bijwerkingen hebben. Zo zou het kunnen voorkomen dat gebruikers wat vocht vast houden. Dit gaat vaak gepaard met krachttoename. Vervolgens bevatten veel creatine supplementen bepaalde toevoegingen waardoor sommige mensen hoofdpijn of diarree zouden kunnen krijgen. Dit gebeurt niet regelmatig maar het zou voor kunnen komen. Daarentegen zijn onze creatine supplementen waaronder "Total Recovery" zo clean mogelijk geproduceerd. De kans op bijwerkingen zijn dus minimaal. Wij hebben zelf nog nooit gehoord van bijwerkingen bij gebruik van onze creatine supplementen!

Valt creatine onder doping?

Creatine valt niet onder doping. Het is zelfs een veelgebruikt supplement onder topsporters om de prestaties te verbeteren. Creatine gebruik wordt gezien als een toevoeging van voedingsstoffen dus is absoluut geen doping!

Filteren op
Prijs
-
Producten vergelijken?

Je hebt op dit moment nog geen producten geselecteerd om te vergelijken.

Populair
€ 34,95
Niet in voorraad
€ 24,95
Niet in voorraad

Normale prijs: € 29,50

Special Price € 23,60

€ 22,95
Niet in voorraad
€ 21,95
Niet in voorraad

Klantenservice

Betaling & Verzending

Muscle Concepts

De Corantijn 31L, 1689AN Hoorn

Tel. nr. 085-0654-111

Whatsapp +31640420111

info@muscleconcepts.nl

Volg ons

“ Ons eerste product onder de Healthy Series is Whey Proteine met Spirulina. Dit is een unieke blend zonder Aspartaam (wat schadelijk is voor het lichaam), zonder Sucralose (zoetstof dat ook niet wordt afgebroken). ”