GRATIS verzending v.a. €50       Hoge kwaliteit        Gezonde & Verantwoorde producten

Tyrosine

1 artikel(en)

 1. L-Tyrosine 90 capsules

  Wat vind jij van dit product?

  € 13,90

  Voordelen van L-Tyrosine:

  ✓ Speelt een rol in het metabolisme
  ✓ Draagt bij in de aanmaak van dopamine & noradrenaline
  ✓ Kan helpen bij het vergroten van je concentratie en de focus
  ✓ Tegengaan van mentale vermoeidheid tijdens training of wedstrijd

  Meer info

1 artikel(en)

L-Tyrosine

Hoe kan l-tyrosine jouw sportprestaties verbeteren?

Tyrosine kan je helpen, want speelt een rol in
✓ het metabolisme
✓ draagt bij in de aanmaak van dopamine & noradrenaline
✓ kan helpen bij het vergroten van je concentratie en de focus
✓ tegen gaan van mentale vermoeidheid tijdens training of wedstrijd

Wat is l-tyrosine? Tyrosine is een van de 20 natuurlijke aminozuren en onderdeel is van het eiwit. Het is een aminozuur dat wordt ingezet tegen langdurige vermoeidheid, sufheid, maar ook voor een betere focus en stemming. Er schijnt een mogelijkheid te zijn dat mensen zich na het innemen van tyrosine beter in hun vel zitten en opgewekter zijn. Ondanks dat het geen essentieel aminozuur is, kan een tekort prima door een supplement worden aangevuld op het moment er behoefte naar is. Tijdens intense trainingen en wedstrijden heeft het lichaam moeite met het aanmaken van voldoende tyrosine. Zo kan tijdens trainingen en wedstrijden de focus langer aanblijven.
Werking van tyrosine Tyrosine ondersteunt onder andere de aanmaak van dopamine en noradrenaline. Dopamine is een stof die wordt aangemaakt in je hersenen en het“geluksgevoel” opwekt en dus je stemming bepaald, maar ook verantwoordelijk is voor de spierbeweging en de eetlust. Bij een lage dopaminespiegel kan het zijn dat je op dat moment minder goed in je vel zit en suf voelt. De hersenen maken de stof aan op het moment je jezelf beloont, bijvoorbeeld: door te sporten door te eten bij seks & verliefdheid Noradrenaline is nodig om het langere termijn geheugen te ondersteunen met het opslaan van bijvoorbeeld gebeurtenissen en herinneringen. Naast het geheugen helpt noradrenaline het concentratievermogen en de alertheid verhogen.

Voordelen van tyrosine voor sporters

#1 Focus en concentratie
Tijdens trainingen en wedstrijden is het van belang dat je de volle 100% focus en concentratie hebt om je sport en oefeningen juist te voeren. Tyrosine helpt je hierbij, omdat het ondersteunt bij de aanmaak van de stof noradrenaline. Noradrenaline verhoogt je motivatie, concentratie en alertheid. Hierbij is wel voldoende zuurstof, ijzer, vitamine B3 & B6 en vitamine C voor nodig.
#2 Metabolisme
Tyrosine is een belangrijke schakel in je metabolisme. Je metabolisme (stofwisseling) wordt bestuurt vanuit je schildklier. Tyrosine is de brandstof voor je schildklier. L-tyrosine zorgt voor de aanmaak van schildklierhormonen die nodig zijn voor een goede stofwisseling. Door een goede stofwisseling kan je lichaam voedsel omzetten tot energie. Dat is toch wat je wilt als sporter?
#3 Stimuleren van de motivatie
Indirect kan tyrosine een positief effect hebben voor het verhogen van je motivatie. Op het moment je meer gefocust en geconcentreerd bent op je training en/of wedstrijd, is de kans groot dat je prestaties boekt. Wat is nu de grootste stimulans om door te gaan met waar je mee bezig bent? Juist, RESULTAAT!

Welke sporters gebruiken tyrosine?

Met name de solo sporters / krachtsporters kunnen goed gebruik maken van tyrosine. De focus en concentratie is noodzakelijk om een prestatie neer te zetten waarvan je gelukkig voelt en dus trots op bent. De volgende keer wil je hetzelfde gevoel creëren, maar misschien moet je daarvoor dieper in de buidel tasten. Daarvoor is motivatie nodig. Voor krachtsporters is het belangrijk dat het metabolisme tiptop in orde is voor voldoende energie. Voedsel is de bron van energie. Dankzij een goede stofwisseling kan het lichaam sneller, beter en efficiënter energie verwerven en beschikbaar maken.

L-tyrosine kopen

Heb je last van concentratieproblemen, motivatiegebrek of mentale vermoeidheid? De kans is groot dat je dokter je medicijnen gaat geven. In deze medicijnen bevindt zich het aminozuur L-tyrosine. Je zal gaan merken dat je stemming en vermoeidheid gaan veranderen naar positiviteit. Let wel op de dosering, omdat het gebruik het dopamine niveau doet verhogen en op langere termijn het “geluksgevoel” lastiger is te bereiken. Koop dus de L-Tyrosine van Muscle Concepts voor een betere motivatie en geluksboost!

L-tyrosine tabletten

L tyrosine is in tabletvorm of poedervorm verkrijgbaar. Het is geen essentieel aminozuur en is vaak niet meegenomen in unieke blends. Tabletvorm is zeer populair, omdat de tabletten smaakloos zijn en veel sneller weggewerkt met een slok water.

L-tyrosine poeder

De bittere nasmaak van de aminozuur zal tijdens het mengen met water of een andere vloeistof veelal naar boven komen. Poedervorm is vaak meer in een pure vorm dan tabletten, omdat hier in zeer beperkte hoeveelheden stofjes toegevoegd zijn om het in een tablet of capsule vorm te behouden.

Filteren op
Prijs
-
Producten vergelijken?

Je hebt op dit moment nog geen producten geselecteerd om te vergelijken.

Populair
€ 34,95
Niet in voorraad
€ 24,95
Niet in voorraad

Normale prijs: € 29,50

Special Price € 23,60

€ 22,95
Niet in voorraad
€ 21,95
Niet in voorraad

Klantenservice

Betaling & Verzending

Muscle Concepts

De Corantijn 31L, 1689AN Hoorn

Tel. nr. 085-0654-111

Whatsapp +31640420111

info@muscleconcepts.nl

Volg ons

“ Ons eerste product onder de Healthy Series is Whey Proteine met Spirulina. Dit is een unieke blend zonder Aspartaam (wat schadelijk is voor het lichaam), zonder Sucralose (zoetstof dat ook niet wordt afgebroken). ”