Over ons

Over ons

WAAROM? Wat, Wie & Waar komt onze passie vandaan?

Wij geloven dat…

gezonde voeding en in specifieke situaties extra supplementen, in combinatie met persoonlijke beweging gelijk staat aan GEZONDHEID en OPTIMALE PERSOONLIJKE PRESTATIES.

Denk aan:

  • Fysieke prestaties
  • Fysieke gezondheid
  • Mentale prestaties
  • Mentale gezondheid
  • Een optimaal functionerend lichaam
  • en een immuunsysteem dat zijn mannetje staat in veel verschillende omstandigheden

Een goed functionerend lichaam zal sterk staan in tal van situaties. Het is namelijk niet “the survival of the fittest” maar het is “the survival of the most adaptable”.

Wij geloven dat …

GEZONDE VOEDING + PERSOONLIJKE OEFENINGEN & SPORT = GEZONDHEID & PRESTATIE

Deze “rekensom” gaat namelijk nog dieper:
Zelfs mentale en geestelijke gezondheid is een gevolg van een gezonde levensstijl, gezonde voeding, een gezond microbioom en specifieke persoonlijke oefeningen (van yoga, meditatie tot krachttraining) dus,

Zorg voor jezelf en “JEZELF” zorgt voor jou!


voedingsbegeleiding

Onze visie in het “kort”…okay iets langer dan “kort”…
Muscle Concepts is veel meer dan alleen een verkoopplatform van voedingssupplementen.
Muscle Concepts staat voor een lifestyle
. “Het Concept van gezondheid, fitheid en sterke “muscles”, is jouw lifestyle”. Naast de bekende buikspieren, beenspieren, borstspieren, rugspieren of armspieren bestaat bijvoorbeeld ons hart en onze hersenen ook uit onderdelen van spierweefsel! Zorg dus met passie en prioriteit voor je spieren, zorg voor jezelf en maak jezelf een beter functionerend en/of gelukkiger mens!

Wij willen de hele wereld gezonder maken door men bewust te laten worden over de manier van leven, bewegen en eten. Voel jij je gezond en topfit? Dan sta je positiever en dus gelukkiger in het leven. Wat is jouw “Muscle Concepts” naar geluk?

Achtergrond & Oprichting
Muscle Concepts is opgericht door twee, uit de sport komende enthousiastelingen. “Wij denken vanuit de sporter en willen voor alle sporters het verloop van en het herstel na trainingen zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk maken.” Daarnaast willen wij iedereen beter informeren over de goede en schadelijke stoffen voor het lichaam. Veel supplementen bevatten namelijk chemische stoffen (bijv. zoetstoffen) die schadelijk kunnen zijn voor het lichaam en/of lichaamsprocessen. Wij kiezen ervoor om al onze producten zo schoon, zuiver en gezond mogelijk te produceren!”


Muscle Concepts – Voeding, Supplementen & Begeleiding

Wij hebben 4 pijlers die centraal staan in onze bedrijfsvoering:

  1. Voeding & persoonlijke supplementen
  2. Fysieke inspanning: sport & beweging
  3. Begeleiding / Coaching
  4. Balans tussen alle 3 de elementen!

Wij geloven in het feit dat sporters met een juiste combinatie tussen een goed dieet, gezond eten, een geoptimaliseerde lifestyle, de juiste supplementen & training zo snel en efficiënt mogelijk doelstellingen kunnen bereiken. Wij hebben een holistisch beeld dus nemen natuurlijk het dagelijks functioneren ook mee in onze adviezen. Denk hierbij aan nachtrust, stress, (medische) beperkingen of problemen etc.

De kunst van het bereiken van doelstellingen is het creëren van synergie tussen alle hierboven genoemde elementen en het vinden van de juiste balans tussen trainen en voeding. Wij willen mensen ondersteunen bij het vinden van zijn of haar Ying & Yang!

Wij willen mensen gezonder maken, wij willen sportend Nederland optimaliseren, wij willen sportend Nederland bewust maken over de manier van leven, bewegen en eten, wij willen mensen blijer maken, kortom wij willen mensen gelukkiger maken!

Ja wij weten het, het klinkt heel erg omvattend, meer als een “nobel streven” wat “te groot” is om waar te maken, maar wij zullen met onze visie vooruitstrevend de eerste juiste stappen zetten in de goede richting!

Van sportcentrums waar kinderen actief zijn (bijvoorbeeld voetbalclubs en tennisverenigingen) tot het opleiden en ondersteunen van experts als personal trainers en fysiotherapeuten. Muscle Concepts zal haar frisse gezonde wind laten “stormen” door alle sportieve gangen om “mensen met een doelstelling” & sporters efficiënt te ondersteunen in zowel voeding als beweging!

Om doelen te bereiken moet je geen dieet volgen, moet je geen “verplichte” trainingen inplannen voor een x aantal weken, je moet simpelweg je levensstijl aanpassen.

“Change your lifestyle, that’s where the magic happens!” – Wesley Kelder (CEO & Founder van Muscle Concepts)

De eenvoud van onze bedrijfsslogan zegt daarom gewoonweg alles! Geen moeilijke dingen, geen marketing of sales doordachte teksten om verkopen te stimuleren, nee! Het is heel simpel. Alles draait om je lifestyle! Mocht je nou meer spiermassa willen kweken, mocht je nou willen afvallen, mocht je nou beter willen presteren op werk of zelfs in de slaapkamer… alles, maar dan ook ALLES, is verbonden met je levensstijl. Daarom onze kort maar krachtige bedrijfsslogan:

“It’s a Lifestyle”

Onze Familie

mc
De man achter de schermen. Marvin "traint" onze webserver, website en product graphics.
Deborah Leysner Fysiotherapeut
Orthopedische revalidatie met een breed scala aan verschillende verdiepingen.
Donat
Onze vliegende keep Donat is overal! Hij voorkomt doelpunten maar kan ze ook scoren!
Joost Paarlberg
Joost spant zijn Muscles voor onze Graphics, Multimedia & Social Media.
lianne-beijer
Via Eat & get Fit wil ik jou coachen naar de beste versie die jij van jezelf wilt worden!
michelle-nannings
Michelle knoopt alle eindjes aan elkaar en is een van de energiebronnen binnen Muscle Concepts!
rene-rood
Sportinstructeur, Sportmasseur en Mylogenics practitioner
Personal Trainer (bodybuilding atleet, Expert in algemene fitheid & buik, Benen & Billen (booty), fit tijdens en na je zwangerschap, en spieropbouw/hypertrofie trainen)

Opgericht door sporters

Opgericht door sporters! Wij denken mee om het trainen, eten en het gebruik van (sport)supplementen zo effciënt mogelijk te maken!

Clean en gezond

De producten zijn zo Clean en Gezond mogelijk. Zonder Aspartaam, Sucralose en Acesulfaam-K.

Combinatie producten

Wij ontwikkelen supplementen die meerdere losse supplementen in één omvatten.

Begeleiding

Wij zijn er ook voor Persoonlijk advies en begeleiding.

Waarom Muscle Concepts?

Waarom is Muscle Concepts anders dan andere voedingssupplementen?

Oprichters

Opgericht door sporters, voor sporters

Clean en gezond

Geen overbodige toevoegingen
Wesley-Kelder-orthomoleculair-therapeut-voedingsdeskundige

Begeleiding

Persoonlijk advies en begeleiding

Combinatie producten

Combinatie / alles in één producten

4

Jaar ervaring

2800

Tevreden klanten

8

Trainers

90

Eigen supplementen

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp