GRATIS verzending v.a. €50       Hoge kwaliteit        Gezonde & Verantwoorde producten

Eiwitshakes - Proteïne Shakes

Eiwitshakes - Proteïne Shakes

4 artikel(en)

 1. 100% Isolate Whey Protein

  Wat vind jij van dit product?

  € 45,00
  Muscle Concepts 100% Isolate Protein is de eiwitshake met de meeste eiwitten binnen ons assortiment! Onze unieke Whey Isolate in de heerlijke perzik smaak:

  ✓ Zuivere Whey Isolaat
  ✓ Extreem laag in suikers en calorieën
  ✓ Bevat geen vet
  ✓ Hoog in eiwitten (26,6 gram)
  ✓ Vrij van aspartaam, sucralose en acesulfaam-k
  ✓ Gezoet met Stevia
  Meer info
 2. 100% Isolate Whey Protein Puur

  Wat vind jij van dit product?

  € 32,50
  Muscle Concepts 100% Isolate Protein Pure is de meest zuivere vorm die je kunt krijgen! Deze eiwitshake bevat de meeste eiwitten binnen ons assortiment in eiwitshakes! Onze unieke Whey Isolate Pure is de puurste vorm van Whey Isolaat:

  ✓ Maarliefst 27,9 gram eiwitten
  ✓ Bevat slechts 0,1 gram vet
  ✓ Vrij van zoetstoffen, smaakstoffen en andere chemische toevoegingen
  ✓ Voor droge spieropbouw en spierherstel
  Meer info
 3. Whey Protein with Spirulina

  € 29,50
  Muscle Concepts Whey Eiwitten zijn één van de gezondste eiwitten op de markt! Whey eiwitten worden gecombineerd met Spirulina in een unieke mix:

  ✓ Eiwitten, BCAA's & Aminozuren
  ✓ Beter opname door spirulina
  ✓ Aspartaam & Sucralose Vrij
  ✓ Laag in vet & Calorieën
  Meer info
 4. Gratis Sample

  Wat vind jij van dit product?

  € 0,00

  Benieuwd naar de smaak van onze producten? Bestel nu een gratis sample:
  ✓ BCAA Bodyguard
  ✓ Whey Protein with Spirulina (aardbei)
  ✓ Whey Protein with Spirulina (banaan)
  ✓ Total Recovery

  Gebruik de kortingscode "gratis-sample"

  Meer info

4 artikel(en)

Waarom Eiwitshakes als supplement?

Eiwitten zijn de bouwstenen van lichaam en spieren. Zonder voldoende eiwitten zullen onze spieren ook onvoldoende herstellen en dus ook niet groeien. Tijdens elke training beschadig je in principe jouw spieren. Er worden namelijk kleine mini scheurtjes in je spieren gevormd. Doordat deze scheurtjes zich willen herstellen en zichzelf sterker willen maken worden spieren groter en sterker. Eiwitten zijn bouwstenen voor je spieren en spierscheurtjes. Eiwit is dus een essentiële factor in het herstel van deze spierscheurtjes. Wanneer een lichaam onvoldoende eiwitten binnenkrijgt zullen spieren niet groeien en in het ergste geval zelfs afbreken. Je kunt het dagelijks benodigde eiwitgehalte opvoeren door bijvoorbeeld eiwitshakes ofwel proteïne shakes te drinken. Dit zijn shakes vol met eiwitten in de juiste samenstellingen om jouw spieren van de optimale voeding te voorzien. Natuurlijk moet je naast proteïne shakes ook voldoende eiwit rijk voedsel eten. Echter is een eiwitshake / proteïne shake een uitstekende aanvulling op jouw dagelijkse voeding. Wanneer je te weinig eet en dus te weinig eiwitten binnenkrijgt in verhouding tot jouw sport intensiteit, is het belangrijk dat je deze zoveel mogelijk aanvult. Desnoods met gezonde eiwitshakes.

Gezonde eiwitshakes


Er zijn veel verschillende soorten eiwitshakes. Er zijn shakes die; afvallen stimuleren, shakes die aankomen stimuleren en shakes voor droge spiermassa. De proteïne shakes van ons eigen merk Muscle Concepts behoren tot de categorie gezonde eiwitshakes. Muscle Concepts Whey eiwitten worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen die droge spiermassa willen aankomen.

Waarom zijn de proteine shakes van Muscle Concepts gezond?

In de ontwikkeling van eiwit supplementen worden er verschillende smaken aangeboden. Om de smaak tot uiting te brengen worden er smaakversterkers en zoetstoffen gebruikt. Door de vele discussies over bijvoorbeeld de zoetsof Aspartaam, hebben wij ervoor gekozen om al onze producten Aspartaam Vrij te houden. De eiwit shakes van Muscle Concepts bevatten GEEN Aspartaam, GEEN surcalose maar zijn gezoet met de natuurlijke zoetstof Stevia.

Daarnaast kent onze eerste Whey Eiwitten lijn een toevoeging van Spirulina. Spirulina valt onder de noemer superfood en is hét voedsel op aarde met de hoogste waarde aan eiwitten, vitamine en mineralen. Daarnaast is spirulina opgebouwd uit 8 essentiële aminozuren en bevat het meer ijzer dan spinazie.

Kortom, Muscle Concepts Whey Protein is meer dan alléén een simpele eiwitshake!

Waarom geen aspartaam?


Aspartaam is de gevaarlijkste stof die aan voeding wordt toegevoegd. Aspartaam is kortgezegd een kankerverwekkende genetisch gemanipuleerde stof. Aspartaam heeft vele verschillende negatieve bijwerkingen als: hoofdpijn, diarree, hoge bloeddruk, verhoogt risico op kanker, bloedsuiker problemen, kaalheid, pijn op de borst, versnelde hartslag, verlaagt of blokkeert hormoonspiegels, en nog veel meer.

De meeste proteïneshakes uit het buitenland waaronder Amerika worden gezoet met Aspartaam. Onze fabriek is ook van Nederlandse afkomst en produceert ook in Nederland. Al onze producten zijn dus Nederlandse topkwaliteit met zo min mogelijk gevaarlijke stoffen!
Filteren op
Prijs
-
Producten vergelijken?

Je hebt op dit moment nog geen producten geselecteerd om te vergelijken.

Populair
€ 34,95
Niet in voorraad
€ 24,95
Niet in voorraad

Normale prijs: € 29,50

Special Price € 23,60

€ 22,95
Niet in voorraad
€ 21,95
Niet in voorraad

Klantenservice

Betaling & Verzending

Muscle Concepts

De Corantijn 31L, 1689AN Hoorn

Tel. nr. 085-0654-111

Whatsapp +31640420111

info@muscleconcepts.nl

Volg ons

“ Ons eerste product onder de Healthy Series is Whey Proteine met Spirulina. Dit is een unieke blend zonder Aspartaam (wat schadelijk is voor het lichaam), zonder Sucralose (zoetstof dat ook niet wordt afgebroken). ”