17.90

  • Zuivere omega vetzuren!
  • Populair onder sporters!
  • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie
  • ALA helpen het cholesterolniveau gezond te houden, wat bijdraagt bij aan een goede doorstroming van het bloed
  • Omega 3-6-9 van Muscle Concepts bevat alle Omega onverzadigde vetzuren

Op voorraad

Beschrijving

Omega 3-6-9 van Muscle Concepts bevat alle Omega onverzadigde vetzuren. Het is een combinatie van de vetzuren Omega 3 (visolie), Omega 6 (borageolie) en Omega 9 (lijnzaadolie). De samenstelling tussen deze vetzuren is bij een dosering van 2 softgels:

  • Visolie: 1120 mg
  • Borageolie: 480 mg
  • Lijnzaadolie: 400 mg

Omega 3

Van alle Omega onverzadigde vetzuren is alleen Omega 3 een essentieel vetzuur. Omega 3 bestaat uit drie vetzuren. Dit zijn ALA (alfa-linoleenzuur), EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (decosahexaeenzuur). Hiervan is ALA een plantaardig vetzuur, EPA en DHA zijn visvetzuren. Het lichaam maakt de visvetzuren EPA en DHA aan door middel van ALA. Echter is de productie hiervan in ons lichaam te laag om aan de dagelijkse hoeveelheid Omega 3 te voldoen. Daarnaast moet je hiervoor veel ALA binnenkrijgen, waar de meeste mensen lang niet aan voldoen.

Omega 6

Net als Omega 3 is Omega 6 een niet essentieel onverzadigd vetzuur. In tegenstelling tot Omega 3 kan het lichaam voldoende vetzuur halen uit linolzuur. Dit wordt omgezet naar gamma-linoleenzuur. Ons westers dieet bevat veel plantaardige oliën. In deze plantaardige oliën bevindt zich linolzuur. Denk maar aan braadolie voor het braden van vlees, halvarine/margarine om ons brood mee te smeren.

Omega 9

Omega 9 is een niet essentieel onverzadigd vetzuur. Het lichaam kan zelf oliezuur aanmaken. Net als Omega 6 vind je Omega 9 vetzuren in plantaardige oliën. Het lichaam krijgt deze vetzuren genoeg binnen. In olijfolie zit voldoende oliezuur.

Ingrediënten: Omega 3-6-9
Visolie, capsulehuls (verdikkingsmiddelen: rundergelatine, glycerol, water), borageolie, lijnzaadolie

Gebruik & dosering

Aanbevolen gebruik & dosering:
Neem als aanvulling op uw dagelijkse voeding 2 tot 4 softgels per dag. Bij voorkeur voor of tijdens de maaltijd innemen of zoals geadviseerd door een (huis)arts. Neem de softgels in met voldoende water.

Waarschuwingen:
Dit supplement is niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar. Slik je medicijnen? Raadpleeg dan eerst je arts voor het gebruik hiervan. Mogelijk is dit product niet geschikt in combinatie met medicijnen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

Bewaaradvies:
Bewaar het product op een droge en koele plaats (kamertemperatuur), buiten het bereik van kinderen

Allergenen:
Dit product bevat vis

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Per dosering: 2-4 softgels
Aantal softgels: 100

Samenstelling dosering2 softgels
Visolie1600 mg
(8% EPA (TG) / 12% DHA (TG))
Borageolie420 mg
(LA 6,5%. GLA 3,5%, OA 2,5%)

Categorie: Vetzuren.
Ingrediënten: Visolie (vis), capsulehuls/softgel (verdikkingsmiddel: gelatine, glycerine en gezuiverd water) en Borage-olie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omega 3-6-9 100 softgels” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp