29.90

 • Zuivere vorm omega 3 vetzuren (EPA / DHA)!
 • Bevat fosfolipiden en antioxidanten
 • Bevat Astaxanthine!

Op voorraad

Beschrijving

Krill olie wordt gemaakt van krill. Dit zijn kleine schaaldieren welke in de zeeën van Antarctica leven. Krill olie wordt gebruikt voor de omega 3 vetzuren wat hetzelfde lijkt op “gewone” visolie. Echter heb je veel minder nodig van krill olie in verhouding tot “normale visolie” door de sterkere concentratie en zuivere dichtheid van krill olie. Je hebt dus minder krill nodig om te profiteren van dezelfde voordelen in verhouding tot andere omega 3 visolie.
Krill staat erg laag in de voedselketen wat betekent dat dit kleine diertje zuiverder en schoner is dan bijvoorbeeld “vlees / andere vis-etende” vissen. Een simpele regel: hoe kleiner de vis / dier / alg hoe schoner en zuiverder de voedingsstoffen. Hoe groter het dier, hoe meer stoffen je zult tegen komen (ook in hogere concentraties) doe voortvloeien uit vervuiling.

 • Zuivere vorm omega 3 vetzuren (EPA / DHA)!
 • Bevat fosfolipiden en antioxidanten
 • Bevat Astaxanthine!

Onderstaand een langere volledige omschrijving van onze Krill olie en krill olie in het algemeen!

Krill olie is een olie dat gewonnen wordt uit krill. Deze kleine garnaalachtige schaaldiertjes worden gebruikt om krill olie omega 3 capsules mee te ontwikkelen. Krill olie is rijk aan de omega 3 vetzuren. Omega 3 vetzuren maken samen omega 6 vetzuren deel uit van essentiële vetzuren die je lichaam niet zelf kan aanmaken. Je zult deze vetzuren dus uit je voeding of uit een supplement moeten halen.

Heb jij Krill olie nodig? Lees dit eerst!

Ben jij van plan om krill olie te kopen? Wij verkopen de beste krill olie op de markt! Zo kun je ongetwijfeld aan je omega 3 vetzuren komen op een gemakkelijke en gezonde manier. Voordat je krill olie wilt gaan kopen zou je jezelf de volgende vragen moeten stellen:

 • Vraag jezelf af: krijg ik dagelijks voldoende essentiële vetten binnen door bijvoorbeeld vette vis, avocado, noten en zaden te consumeren?
 • Vraag jezelf af: zou ik meer vetzuren nodig hebben dan een gemiddeld persoon? bijvoorbeeld wanneer je een sporter of topsporter bent
 • Weet ik zeker wat ik doe? als je vragen hebt of twijfelt kun je het beste even contact met ons opnemen voor meer informatie en hulp

Wij stellen deze vragen zodat jij een goede keuze kunt maken m.b.t jouw persoonlijke situatie en huidige doelstelling. We doen het net even wat anders, want jouw aankoop moet natuurlijk wel goed aansluiten bij je huidige omstandigheden. Ons doel is namelijk dat jij jouw doelstellingen kunt behalen.

Beste krill olie? Bekijk de bron!

Als je het beste van het beste wilt hebben en dus ook de beste krill olie kun je kijken naar de volgende meetpunten:

 • Hoe zuiver is de bron van de krill?
 • Kloppen de verhoudingen in het product tussen Krill olie, Fosfolipiden & Astaxanthine?
 • Wat is de hoofdfocus van het bedrijf / merk waar je krill olie koopt?

Hoe zuiver is de bron?

De beste krill olie komt van een garnaalachtig schaaldiertje welke moet worden gevangen in schone wateren.

Kloppen de verhoudingen in de krill olie capsules?

100% Zuivere ofwel pure krill olie moet altijd een percentage fosfolipiden en astaxanthine bevatten. Wil je krill olie kopen waar dit niet in zit? Of in mindere mate in zit? Dan wordt er waarschijnlijk “gesjoemeld” met “visolie” of andere oliën die worden toegevoegd aan de krill olie. Onze krill olie is van zeer hoge kwaliteit en een van de beste krill supplementen op de markt!

Hoofdfocus van het bedrijf / merk dat je koopt?

Supermarkten en drogisterijen focussen niet primair op voedingssupplementen. Huismerken en goedkopere B/C-merken die door deze partijen worden verkocht, hanteren vaak goedkopere, minder kwalitatieve bronnen. Of ze hanteren andere (synthetische) verbindingen die ons lichaam minder goed opneemt. Wij als Muscle Concepts staan primair voor de kwaliteit van alle producten dus verkopen een van de beste krill olie capsules op de markt!

Waarom is krill olie gezond?

Krill olie bevat omega 3 vetzuren welke essentieel zijn voor het menselijk lichaam. Er zijn tal van voordelen verbonden met deze vetzuren. Hieronder bespreken we kort wat ze voor jouw gezondheid en welzijn kunnen betekenen:

 • DHA heeft een bijdrage bij de instandhouding van een normale hersenfunctie
 • DHA levert een bijdrage bij de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen
 • Visvetzuren dragen bij aan een normale werking van het hart
 • Omega 3 vetzuren hebben een gunstige invloed op het behoud van een normale bloeddruk
 • Dagelijks 2 gram EPA en DHA supplementeren draagt bij aan normaal vetgehaltes in het bloed (triglyceriden)

Omega 3 vetzuren die je kunt vinden in krill olie hebben daarnaast nog vele andere voordelen. Helaas zijn wij niet in staat om deze met jou te kunnen delen. Vanuit de keuringsraad zijn er restricties opgelegd, waardoor we jou als consument niet alle informatie kunnen geven. Het is dus raadzaam om jezelf even in te lezen over de voordelen die omega 3 vetzuren voor je lichaam heeft. Mocht je er niet helemaal uit komen? Neem dan contact op met één van onze experts. Zij zullen je verder informeren en helpen om de juiste keuze te maken.

Krill olie of vis olie?

Krill olie is een ideaal alternatief voor visolie. Krill staat aan het begin van de voedselketen. Er is dus relatief minder “vervuiling” in de vergelijking met omega 3 uit grotere vissoorten. De omega 3 uit Krill is zeer zuiver omdat er weinig kans is op stapeling van o.a. zware metalen. Bijgaand heeft krill olie twee unieke eigenschappen. Zo bevat het fosfolipiden welke dienen als bouwstenen voor de cellen in je lichaam & de super Antioxidant Astaxanthine. Dit is een antioxidant welke wij aan iedereen zouden aanbevelen ongeacht leeftijd, achtergrond, voedingspatroon of sportintensiteit. Wij zijn helaas gelimiteerd in de informatie die we je over fosfolipiden en de antioxidant astaxanthine kunnen geven. Lees jezelf dus vooral in of zoek even contact op met één van onze experts voor meer informatie en hulp.

Aanbevolen inname

Krillolie is van nature rijk aan de omega 3 vetzuren EPA en DHA. Vanuit verschillende gezondheidsinstanties ligt de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van EPA en DHA tussen de 200 en 250mg.

Ons advies:
De aanbevolen inname van krill olie is geheel afhankelijk van jouw omstandigheden en doelstellingen.
In onze Krill olie zit namelijk ook nog astaxanthine. Het kan dus raadzaam zijn om met een iets hogere dosis te supplementeren. Dit kun je uiteraard het beste overleggen met je arts, diëtist of voedingsconsulent. Mocht je direct informatie willen? Neem dan even vrijblijvend contact op met één van onze specialisten voor meer informatie en hulp.

Gebruik & dosering

Aanbevolen gebruik & dosering:
Aanvullend op uw dagelijkse voeding per dag 2-4 softgels met water innemen. Bij voorkeur vlak voor een
>maaltijd of zoals geadviseerd.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

Bewaaradvies:
Bewaar het product op een droge en koele plaats (kamertemperatuur), buiten het bereik van kinderen.

Allergenen:
Dit product bevat geen bekende allergenen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Per dosering: 2-4 softgels per dag
Aantal softgels: 60

Samenstelling dosering (2 softgels)
Krill olie 1000 mg
Omega-3
-EPA-DHA
250 mg

120 mg

70 mg

Phospholipiden 450 mg
Astaxanthine 110 mcg

Categorie: Vetzuren.
Ingrediënten: Superba Krill olie (schaaldieren), capsulehuls/softgel (verdikkingsmiddel: visgelatine (vis), glycerol, sorbitol, water).
Allergenen: Dit product bevat schaaldieren en vis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krill Olie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp