(3 klantbeoordelingen)

22.90

 • Zuiver en Goed opneembaar!
 • Rijk aan Omega 3 vetzuren
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie

Zeer geschikt voor sporters

Beschrijving

Waar andere voedingsstoffen goed uit voeding te halen zijn, is het voor velen niet gemakkelijk om voldoende omega 3 visvetzuren binnen te krijgen om van de gezondheidsvoordelen te kunnen genieten. Vloeibare visolie in de vorm van een supplement is hierbij een uitkomst! Of je nou een sporter bent of niet, omega 3 vloeibare visolie voegt echt iets toe aan ieders lichamelijke gezondheid!

Waarom vloeibare visolie?

 • DHA is een visvetzuur dat bijdraagt aan de instandhouding van de normale hersenfunctie*
 • Ditzelfde visvetzuur draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen*
 • Visvetzuren dragen bij aan een normale werking van het hart*
 • De omega 3 visvetzuren hebben een gunstige invloed op het behoud van een normale bloeddruk**
 • Dagelijks 2 gram EPA en DHA dragen bij aan een normaal vetgehalte in het bloed (triglyceriden)

*Deze gunstige effecten worden verkregen bij een minimale dagelijkse inname van 250 mg DHA (zoals geadviseerd)
** Dit gunstige effect wordt merkbaar bij een dagelijkse inname vanaf 3 gram EPA & DHA. Wij adviseren bij dit product een dagelijkse inname van 15 ml vloeibare visolie, wat neerkomt op 4 gram EPA & DHA. Belangrijk is dat je deze inname niet overschrijdt. Een aanvulling via supplementen van 5 gram EPA & DHA of meer is namelijk niet meer gezond.

Disclaimer: Eigenlijk zijn er nog veel meer hele belangrijke gezondheidsvoordelen die gerelateerd worden aan omega 3 visolie / visvetzuren. Deze mogen wij alleen niet noemen in verband met het Nederlandse recht en de regels van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat EPA en DHA in visolie nog voor veel meer gezondheidsvoordelen zorgt. Hieronder zie je een greep gezondheidsvoordelen vanaf een inname van 3 gram visvetzuren per dag, uit een wetenschappelijk artikel: DHA: An Essential Brain Food (bron: Stokel, K. (2012). DHA: An Essential Brain Food. Life Extension Magazine). Nogmaals, wij claimen onderstaande informatie niet, maar willen het wel met je delen.

 • Omega 3 visolie het reparatieproces van de cellen ondersteunt, waardoor het risico op ‘welvaartsziekten’ verminderd kan worden.
 • VDHA stimuleert ons leervermogen / leercapaciteiten en ondersteunt het geheugen
 • DHA beschermt het hersenweefsel voor schade door ontstekingen

Om van de gezondheidsvoordelen te profiteren heb je dus wel een bepaald niveau van deze visvetzuren in je lichaam hebben en dat is nog niet altijd makkelijk. Deze visolie vetzuren (EPA & DHA) zijn namelijk alleen via vis of algen binnen te krijgen. Er zijn maar weinig mensen die dit dagelijks eten. Daarom is een supplement in deze echt een uitkomst, want omega 3 vloeibare visolie bevat deze essentiële vetzuren.

Hoeveel omega 3 vetzuren heb ik dagelijks nodig?

Hier is geen eenzijdig antwoord op te geven. Het is namelijk belangrijk dat er een goede verhouding tussen omega 6 en omega 3 in je lichaam aanwezig is. Deze juiste verhouding ligt tussen de 1:1 en 1:2 (omega 6 : omega). De exacte verhouding is volgens onderzoek persoonsafhankelijk. Uiteindelijk betekent dit dat je dus (bijna) net zoveel omega 3 als omega 6 vetzuren zou moet binnenkrijgen. Als je eet volgens de westerse gewoontes, gaat dit niet lukken (denk aan brood, aardappels, pasta’s, bewerkte producten, snacks etc), want dan ligt de verhouding naar schatting tussen de 1:20 en 1:30. Alleen hierom is het al heel belangrijk om extra vloeibare visolie in te nemen. Wij adviseren daarom dagelijks 1 eetlepel omega 3 visolie in te nemen, om deze balans te herstellen.

Omega 3 vloeibaar of in capsules: Het is het verschil?

Je kijkt nu naar omega 3 in de vloeibare variant. Wij verkopen omega 3 visolie in zowel vloeibare olie als in capsules. Vloeibare visolie heeft hierin onze voorkeur, omdat:

 • Vloeibare visolie wordt sneller door het lichaam opgenomen
 • Visolie in capsules bevatten extra hulpmiddelen om een capsule tot stand te brengen. Dit wordt vaak gemaakt van gelatine. Wanneer dit in je lichaam terechtkomt moet je lichaam eerst de capsule oplossen voordat het de visolie kan opnemen.
 • Vloeibare visolie is in verhouding goedkoper!
 • Vloeibare visolie is makkelijker in te nemen en heeft een lekkere muntsmaak

Gebruik & dosering

Aanbevolen gebruik & dosering:
Voeg 1 eetlepel 8ml Omega 3 visolie toe als aanvulling op de dagelijkse voeding. Bij voorkeur tijdens een maaltijd in te nemen. Bij inname voldoende water gebruiken.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

Bewaaradvies:
Bewaar na openen het product in de koelkast en buiten het bereik van kinderen.

Allergenen:
Dit product bevat visolie (vis)

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Dosering: 8 ml
Aantal doseringen: 30

Hoeveelheid per 8 ml 100 ml
Visolie omega 3 7911 mg 98889 mg
EPA 18% (tg) 1424 mg 17800 mg
DHA 12% (tg) 949 mg 11867 mg

Categorie: Vetzuren.
Ingrediënten: Visolie (vis), munt aroma (natuurlijk smaakstof).

3 beoordelingen voor Omega 3 Vloeibaar

 1. Elroy (store manager)

  Elke ochtend tijdens het ontbijt neem ik 1 eetlepel omega 3 vloeibaar. 1 Eetlepel per dag is voor mij ruim voldoende. Ik merk dat ik een positieve energie er van krijg. Ik dacht eerst echt dat het product niet lekker zou smaken, maar het juist hiervan is het tegendeel. De smaak is UITMUNTEND!

 2. Max (store manager)

  Ik had al geruime tijd last van […] en op aanraden van mijn personal trainer heb ik deze visolie gekocht. Na 2 maanden een verhoogde dosis omega 3 te gebruiken is de pijn in mijn […] aanzienlijk verminderd. Het product proeft ook prima! Totaal geen smaak met een vleugje munt

 3. Mo

  Ik ben zelf geen fan van visolie, maar de Framboos smaak Visolie is echt heel chill. Het maskeert de smaak van de visolie voordat je door hebt dat het visolie is. Hierdoor is het ideaal voor personen die niet houden van de smaak van visolie (ieww).

  *Werkt bij Muscle Concepts

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp