(2 klantbeoordelingen)

14.90

 • Geeft een boost!
 • Voor vele sporters zeer effectief
 • 250mg pure cafeïne per dosering
 • In zijn puurste vorm

Op voorraad

Beschrijving

Caffeine wordt met name in verband gebracht met koffie en energiedrankjes. Caffeine is in de pure vorm een witte stof die een stimulerende werking op ons lichaam heeft. Deze werking is na ongeveer een uur merkbaar en na een uur of 5 uitgewerkt. Caffeïne kan ervoor zorgen dat je vermoeidheid verminderd.

Voor wie zijn caffeine pillen zeer geschikt?

Ben je een krachtsporter, vechtsporter, duursporter of een denksporter? Dan kan een caffeine pil een positieve werking voor jou hebben. Echter blijft dit ten allen tijden persoonsgebonden.

Wat doet een caffeine pil precies?

Zoals hierboven uitgelegd, is cafeine een stimulerende stof die prestaties en concentratie kunnen vergroten. Daarnaast kan het ook jouw uithoudingsvermogen verhogen, omdat caffeine de vermoeidheid kan onderdrukken.

Cafeine pil / Energie pil kopen?

Ben jij iemand die graag het uiterste uit zichzelf wil halen, maar heb je soms net even dat setje in je rug nodig? Laat onze caffeine pillen dan jou helpen! Ze bevatten de meeste pure vorm van caffeine!

Gebruik & dosering

Aanbevolen gebruik & dosering:
Dagelijks 1 tablet innemen met een ruime hoeveelheid water of zoals geadviseerd. Bij voorkeur eerder op de dag innemen.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

Bewaaradvies:
Bewaar de producten op een droge en koele plaats (kamertemperatuur), buiten het bereik van kinderen.

Allergenen:
Dit product bevat geen bekende allergenen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Per dosering: 1 tablet
Aantal tabletten: 200

Samenstelling dosering 1 tablet
Caffeine (Anhydrous) 250 mg
Magnesium (stearaat) 4 mg

Categorie: Overig.
Ingrediënten: cafeïneanhydraat, microcrystalline cellulose (vulstof), magnesiumstearaat (plantaardig – antiklontermiddel), siliciumdioxide (antiklontermiddel).

2 beoordelingen voor Caffeine pillen – 250mg

 1. Ronald (store manager)

  Genomen na mijn after-dinner dip en ik was er gelijk weer! Ik kreeg zin om te sporten en had volle focus. Vergeleken met andere caffeïne pillen werkt deze stukke beter en is na mijn inziens dus ook puurder.
  Dosering: halve pil
  Ervaring: Focus, wakker

 2. Nick s (store manager)

  Ik wou eigenlijk een pre workout bestellen, zag dat deze nog in ontwikkeling is. Deze caffeine pillen doen ook goed hun werk en geeft me zeker voldoende energie voor mijn training. En het belangrijkste geen extreme crash na mijn training wat ik wel ervaar bij veel pre workouts.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp