(1 klantbeoordeling)

29.90

  • Betaine draagt bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne
  • Bevat 900mg betaïne
  • Bevat 480mg papaya extract
  • Bevat 480mg ananas extract

Op voorraad

Beschrijving

Enzymen kunnen we binnenkrijgen via onze voeding. Helaas zijn er wel een aantal belangrijke oorzaken die de enzymen in onze voeding inactief maken. Dit komt voor een groot deel door het verhitten van eten (koken, grillen en bakken). Enzymen worden al bij een temperatuur van 50 tot 60 graden kapot gemaakt, met als resultaat dat meer dan de helft van de enzymen inactief zijn en dus niets doen in ons lichaam. Daarnaast komen enzymen alleen uit voedsel vrij wanneer we heel goed kauwen. Als we onze voeding dus (te lang) verhitten en er niet zo goed op kauwen, halen we hier een stuk minder enzymen uit. Door extra enzymen via een supplement binnen te krijgen, kun je voorkomen dat je te weinig enzymen in je lichaam hebt.

De Muscle Concepts enzymen complex bevat onder andere betaïne. Betaïne draagt bij tot een normaal metabolisme van homocysteïne.

Ingrediënten

Betaine, HCI, microcrystalline, cellulose (vulstof), Digezyme, HPMC (verdikkingsmiddel/capsulehuls), Ananas extract, Papaya extract, magnesiumstearaat (plantaardig antiklontermiddel), magnesium silicate (anti klontermiddel)

Gebruik & dosering

Aanbevolen gebruik & dosering:
Neem als aanvulling op uw dagelijkse voeding 2-3 capsules per dag. Bij voorkeur vlak voor een maaltijd of zoals geadviseerd. Wij kiezen ervoor om dit vlak voor de maaltijd in te nemen, omdat enzymen namelijk zorgen voor een goede vertering van je voedsel. Als je enzymen vlak voor het eten inneemt, zijn deze alvast in het lichaam om het voedsel wat je gaat eten goed op te nemen. Neem de capsules in met voldoende water.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Dit supplement is niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar. Slik je medicijnen? Raadpleeg dan eerst je arts. Mogelijk is dit product niet geschikt in combinatie met medicijnen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

Bewaaradvies:
Bewaar het product op een droge en koele plaats (kamertemperatuur), buiten het bereik van kinderen

Allergenen:
Dit product bevat geen bekende allergenen

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Per dosering: 2-3 capsules 3 keer per dag
Aantal capsules: 180

Samenstelling dosering 6 capsules
Digezyme® 600 mg
Betaine HCI 900 mg
Papaya extract 480 mg
Ananas extract 480 mg

Categorie: Kruiden, overig.
Ingrediënten: Betaine HCI, microcrystalline cellulose (vulstof), Digezyme®, HPMC (verdikkingsmiddel/capsulehuls), Ananas extract, Papaya extract, magnesium stearaat (plantaardig antiklontermiddel), magnesium silicate (antiklontermiddel).
Allergie informatie: Geen bekende allergenen.

1 beoordeling voor Enzym Complex 180 capsules

  1. Elroy (store manager)

    Ik heb echt gemerkt dat de Enzym complex werkt! Ik voel aan mijn lichaam dat alles goed verteerd en opgenomen wordt

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp