16.90

  • Helpt bij vermoeidheid
  • Levert een bijdrage aan de energievoorziening van spieren
  • Ondersteunt het immuunsysteem, leerprestaties en geheugen
  • Draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsel

Gecombineerd met B6 & Foliumzuur (werken samen met B12) voor de BESTE opname!

Op voorraad

Beschrijving

Vitamine B12 is één van de belangrijkste B-vitamines voor het menselijk lichaam. B12 is een complexe vitamine waar enorm veel lichaamsfuncties afhankelijk van zijn. Bijgaande heeft het een synergetisch effect met vitamine B6 en foliumzuur. Daarom hebben wij de meest zuivere vitamine b12 tabletten op de markt gebracht, welke alledrie deze B-vitamines bevat. Dit product (B12+B6) bevat daarnaast ook de beste verhoudingen waardoor de werking en opneembaarheid verbeterd wordt.

  • Helpt bij vermoeidheid
  • Levert bijdrage aan de energievoorziening van spieren
  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsel
  • Vitamine B12 is goed voor leerprestaties, concentratievermogen en geheugen

Vitamine B12 Tabletten

Vitamine B12 is een vitamine die je voornamelijk kunt terugvinden in dierlijke producten zoals, (orgaan)vlees en zuivel. Bij personen die deze producten niet consumeren kunnen daardoor tekorten ontstaan welke kunnen leiden tot gezondheidscomplicaties. Gelukkig bieden vitamine b12 tabletten een uitkomst. Vitamine b12 tabletten worden met name gebruikt wanneer er symptomen van tekorten verschijnen. Voornamelijk onder risicogroepen zoals veganisten en vegetariërs en senioren kunnen er baat bij hebben om tijdig te supplementeren met vitamine b12.

Vitamine B12 is één van de belangrijkste B-vitamines voor het menselijk lichaam.

Vit b12 tabletten en sporters

Vit b12 tabletten worden vaak gebruikt door sporters. De reden hiertoe is omdat sporters vaak een verhoogde energiebehoefte hebben. Sporters zijn vaak meerdere dagen in de week in de sportschool of trainingsvelden te vinden. Het lichaam van een sporter vraagt zodoende om meer energie dan iemand die niet sport of inactief is.

Vit b12 tabletten zijn ook enorm populair onder fanatieke sporters of topsporters. Mede omdat het een bijdrage levert aan de energievoorziening van de spieren en omdat het bijdraagt aan normale vorming van rode bloedcellen. Enorm belangrijk aangezien je voldoende energie en zuurstof wilt hebben om optimaal te kunnen presteren. Bijgaand levert vitamine b12 ook een bijdrage aan de aanmaak van cellen en weefsels. Ben je dus fanatiek bezig met krachtsport, dan zouden vit b12 tabletten wellicht geschikt zijn voor jou.

Gebruik & dosering

Aanbevolen gebruik & dosering:
Neem de capsule(s) in met voldoende water. Bij voorkeur voor een maaltijd of zoals geadviseerd. De aanbevolen dagelijkse dosering van vitamine B12+B6 is één tot twee capsules.

Dit is de wettelijke dagelijkse geadviseerde hoeveelheid. Echter verschilt de werking en dosering van een product per persoon, per sport, per situatie en per lifestyle. Neem voor persoonlijk advies contact op met je arts, diëtist, voedingsconsulent, orthomoleculair therapeut. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten die ook thuis zijn (en vaak meer ervaring hebben) in deze gebieden. Wij staan je meer dan graag te woord want onze visie is: “Jouw doel = Onze doelstelling”.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Dit supplement is niet geschikt voor kinderen tot 17 jaar. Bewaar het product op een droge en koele plaats (kamertemperatuur), buiten het bereik van kinderen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding met een gezonde levensstijl.

Bewaaradvies:
Bewaar het product op een droge en koele plaats (kamertemperatuur), buiten het bereik van kinderen.

Allergenen:
Dit product bevat geen bekende allergenen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Per dosering: 1-2 vegetarische capsules
Aantal plantcapsules: 60

Samenstelling dosering (1 capsule)%RI*
Vitamine B12 (methylcobalamine)400 mcg16000%
Vitamine B12

(5-deoxyadenosylcobalamine(dibencozide))

400 mcg16000%
Foliumzuur

(quatrefolic(6S)-5-methyltetrahydrofoliumzuur)

400 mg200%
Vitamine B6 (pyridoxine-5-fosfaat)15 mg1071%

*Referentie-inname

Categorie: Vitaminen.
Ingrediënten: Rijst concentraat (Nu Flow, antiklontermiddel), pullulan (verdikkingsmiddel), capsulehuls (vegetarische capsule), vitaminen, calcium, gebonden vetzuren (antiklontermiddel), siliciumdioxide (antiklontermiddel).
Allergenen: Dit product bevat geen bekende allergenen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “B12 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp