34.90

 • Super populair bij Sport & Training
 • Ondersteunt de bloedcirculatie
 • Zeer hoogwaardig extract
 • Gepatenteerde & Wetenschappelijk onderzocht!

Op voorraad

Beschrijving

Waarom werkt Vinitrox uitstekend bij Sport & Training?

 • Vinitrox zorgt ervoor dat bloed van voedingsstoffen beter worden aangevoerd naar de spieren. Hierdoor zullen je spieren optimaal functioneren wat resulteert in betere trainingen en het sterker worden door meer optimale trainingsresultaten.
 • Arginine, Taurine en Ornitine kunnen soortgelijk effecten hebben. Echter is er een opmerkelijk voelbaar verschil tussen supplementen met deze stoffen en het gepatenteerde Vinitrox. Vinitrox reguleert Nitric Oxide (NO of in het NL: stikstofoxide) transport door onze aderen wat voor een betere doorbloeding zorgt wat dus net even anders werkt.

Over VINITROX

De enorme Franse pharmaceutische coöperatie genaamd Bio Serae heeft enorm veel onderzoek gedaan naar natuurlijke stoffen die ons NO (Nitric Oxide / Stikstofoxide) in het lichaam kunnen verhogen. Vinitrox is een uniek combinatie van Polyfenolen uit druiven en Appel chlorogeenzuur wat dus direct gepatenteerd is door Bio Serae.

NO ofwel Nitric Oxide

Als Nitric Oxide te laat is in je lichaam heeft dit een negatief invloed op spierpomp en de kracht die je kunt uitvoeren.
Bij veel sporters is NO niet op een optimaal level en zullen hierdoor prestaties ook niet optimaal zijn. Mede hierom is dit Vinitrox supplement natuurlijk erg populair onder sporters geworden.

Nitrc Oxide is een molecuul dat natuurlijk ook gewoon geproduceerd worden door ons lichaam. Naast sportieve voordelen heeft het ook belangrijke gezondheidsvoordelen.
De belangrijkste functie is vasodilatatie. Dit betekent dat het de binnenste spieren van de bloedvaten ontspant, waardoor ze verwijden en de bloedsomloop verhogen. Hierdoor is er meer ruimte om voedingsstoffen en ook het zo belangrijke zuurstof sneller en effectiever naar al onze spieren te transporteren.

Jammer genoeg mogen wij hier volgens de Nederlands-Europese wetgeving hier niet alles over schrijven als merk zijnde. Voel je dus vrij om nog even verder te Googlen als je meer informatie hierover wilt vinden.

NO (Nitric Oxide) uit voeding

Natuurlijk hoef je niet altijd alles uit een pilletje, poeder of uit een tablet te halen. Er zijn ook natuurlijke manieren. Het voordeel bij het eten van voedingsmiddelen die van nature NO bevatten, is dat je ook andere vitamines en mineralen binnenkrijgt. Het nadeel in dit geval met sportieve doelstellingen, is dat je dan werkelijk kilo’s, bergen en soms hele containers van deze voedingsmiddelen moet eten om een dusdanig hoog level aan NO te krijgen, waardoor je net dat beetje meer kan presteren. Sowieso zijn de onderstaande voedingsmiddelen altijd een aanrader, pre en advies om te nuttigen gezien de gezondheidsvoordelen. Nou, welke voedingsmiddelen kun jij dus eten om je NO via voeding te verhogen?

 • Bieten
 • Pure chocolade of cacao nibs
 • Groene bladgroenten
 • Granaatappel
 • Selderij
 • Rucola
 • Citrusvruchten
 • Spinazie
 • Knoflook
 • Vlees (door Co-Enzym Q10 wat vlees bevat)
 • Watermeloen
 • Noten & Zaden

Waarom is Vinitrox zo speciaal dat het is gepatenteerd?

Na veel wetenschappelijk onderzoek is er een dusdanig goed presterende verhouding tussen natuurlijke stoffen gevonden die ook daadwerkelijk echt resultaat bieden wat men deze samenstelling heeft doen laten registeren als eigendom ofwel patent.
Dit geeft de producent van Vinitrox het alleenrecht om deze samenstelling te hanteren. Aangezien het een populair goed werkend sportsupplement is, wordt er natuurlijk erg veel geld verdiend met het patent.
Wereldwijd wordt de stof Vinitrox namelijk toegevoegd aan verschillende sportsupplementen waar het desbetreffende supplementen bedrijf natuurlijk voor moet betalen.
Wij hebben gekozen voor de pure variant Vinitrox, zonder het te combineren in een ander product. De hoofdreden hierachter is, zodat iedereen het veilig en gemakkelijk kan inzetten naast zijn of haar huidige supplementen.

Gebruik & Dosering

Aanbevolen gebruik & dosering:
3 capsules per dag, met ruim water innemen. Bij voorkeur verdelen over de dag en tijdens een maaltijd.

Waarschuwingen:
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl. Bij voorkeur niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Bewaaradvies:
Bewaar het product op een droge en koele plaats op kamertemperatuur buiten het bereik van kinderen.

Allergenen:
Bevat geen allergenen.

Voedingswaarde

Samenstelling per dagdosering
Dagdosering: 3 capsules per dag, met ruim water innemen. Bij voorkeur verdelen over de dag en tijdens een maaltijd.
Aantal vegatarische capsules: 90

Ingredient Hoeveelheid %RI* Verbinding
Kruiden
Vinitrox 375 mg

*Referentie-inname

Categorie: Kruiden
Ingrediënten: Urtica dioica herba (natuurlijke vulstof), vinitrox(R), HPMC (verdikkingsmiddel/capsulehuls), zonnebloemolie (antiklontermiddel).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vinitrox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp