19.90

  • 100% Vegan – Plantaardige omega 3
  • Pure Algenolie
  • Zuiver in de Puurste vorm!
  • Rijk aan Omega 3 vetzuren EPA & DHA

Speciaal ontwikkeld voor veganisten

Op voorraad

Beschrijving

“Vegan omega 3” ook wel algenolie genoemd is speciaal ontwikkeld voor veganisten die toch extra Omega 3 moeten binnen krijgen maar geen “visolie” willen slikken. Sommige veganisten slikken / eten wel gewoon krill olie omdat dit een klein schaaldier is en deze omega 3 vetzuren veel beter worden opgenomen. Echter is er ook een grote vraag naar pure algenolie, vandaar dat wij graag de zuiverste vorm die er ontwikkeld wordt aanbieden!

Algenolie en Omega 3

Algenolie is een olie welke rijk is aan omega 3 vetzuren. Deze behoren samen met omega 6 vetzuren tot de essentiële vetzuren. Dit houdt in dat je deze vetzuren niet zelf kunt aanmaken, maar uit je voeding moet halen. De meeste mensen consumeren daarom vette vis óf gebruiken een vetzuren supplement. Algenolie is als vegan omega 3 supplement een zeer milieu- en diervriendelijk alternatief om aan je omega 3 vetzuren te komen. Dit komt omdat de visstand al jaren onder druk staat. Daarnaast kan er ook bij lage kwaliteit visolie soms sprake zijn van vervuiling. Algenolie kent dit laatste probleem niet. Vissen halen hun omega 3 vetzuren voornamelijk uit algen.

Algenolie als Vegan omega 3 supplement

Algenolie is hoog in de actieve lange ketens van omega 3 vetzuren EPA en DHA. Hierdoor is het een uitzonderlijk goed vegan omega 3 supplement welke vele voordelen kent.
Hieronder hebben wij een kleine samenvatting gemaakt wat de voordelen zijn van de omega 3 vetzuren EPA en DHA in algenolie:

  • DHA draagt bij aan de instandhouding van een normale hersenfunctie visvetzuur dat bijdraagt aan de instandhouding van de normale hersenfunctie*
  • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen
  • Visvetzuren dragen bij aan een normale werking van het hart
  • De omega 3 visvetzuren hebben een gunstige invloed op het behoud van een normale bloeddruk
  • Dagelijkse suppletie van 2 gram EPA en DHA draagt bij aan normaal vetgehaltes in het bloed (triglyceriden)

Een kleine Disclaimer:
Wij mogen jou als bezoeker helaas niet informeren wat de exacte voordelen zijn van omega 3 vetzuren. Dit heeft te maken met de strenge wetgeving vanuit de Europese Commissie welke jaren achterloopt op de wetenschap. Ondertussen zijn er al enorm vele voordelen bewezen in onderzoeken door vooraanstaande universiteiten. Wil je meer informatie over de voordelen van omega 3 vetzuren? Zoek dan even contact op met één van onze experts!

Gebruik & dosering

Aanbevolen gebruik & dosering:
Neem de capsules bij voorkeur voor een maaltijd of zoals geadviseerd.
De aanbevolen dagelijkse dosering van onze algenolie capsules zijn 2 tot 4 capsules.

Dit is de wettelijke dagelijkse geadviseerde hoeveelheid. Echter verschilt de werking en dosering van een product per persoon, per sport, per situatie en per lifestyle. Neem voor persoonlijk advies contact op met je arts, diëtist, voedingsconsulent of orthomoleculair therapeut. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten die ook thuis zijn (en vaak meer ervaring hebben) in deze gebieden. Wij staan je meer dan graag te woord want onze visie is: “Jouw doel = Onze doelstelling”.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding met een gezonde levensstijl.

Bewaaradvies:
Bewaar het product op een droge en koele plaats (kamertemperatuur), buiten het bereik van kinderen.

Allergenen:
Dit product bevat geen bekende allergenen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Per dosering: 2-4 capsules per dag
Aantal capsules: 60

Samenstelling dosering (2 capsules)
Algenolie

waarvan DHA

waarvan EPA

1000 mg

300 mg

150 mg

Categorie: Vetzuren.
Ingrediënten: Algae(TM) Mega (algenolie), HPMC (verdikkingsmiddel/capsulehuls (vegetarische capsule)), water.
Allergenen: Dit product bevat geen bekende allergenen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vegan Omega 3 (algenolie)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp