44.40

  • Caffeine
  • L-arginine
  • L-tyrosine

Beschrijving

Waarom een pre-workout pakket?

Ben jij op zoek naar een pre-workout die gezond is, zonder suiker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een pre-workout blend aan het ontwikkelen die geen suiker en vulmiddelen bevat. Hiervoor nemen wij onze tijd, omdat kwaliteit bij ons voorop staat. Gelukkig vinden wij dat jij niet hierop hoeft te wachten, dus hebben wij een pre-workout pakket samengesteld met Cafeïne, L-Tyrosine en L-Arginine tabletten / capsules.

Wat minder energie en motivatie? Dan is het pre-workout pakket wat voor jou. Bevat ✓ Cafeïne ✓ L-Arginine ✓ L-Tyrosine

Dit pre-workout pakket is speciaal samengesteld voor als je even minder energie en motivatie hebt. Pre-workout kan net dat extra duwtje in de rug zijn om wel hard te gaan trainen. Door voor je training pre-workout te nemen ben je beter in staat de intensiteit van je training te laten toenemen. Dit zorgt er weer voor dat jij beter kan trainen waardoor je sneller jouw persoonlijke doelstellingen behaalt.

Dit is misschien geen pre-workout zoals je hem gewend bent in de vorm van een poederblend, maar dit pre-workout pakket bevat wel precies de werkzame stoffen die je nodigt hebt om keihard te kunnen trainen! Daarnaast ben je er nu ook zeker van dat je geen overbodige vulmiddelen en suikers binnenkrijgt.

In de toekomst zullen wij ook nog een schone pre-workout in poedervorm op de markt brengen, maar tot die tijd is dit een goed alternatief!

Waarom cafeïne, tyrosine en arginine?

Dat cafeïne zorgt voor minder vermoeidheid is bij veel mensen wel bekend, net zoals we dat kennen van koffie. Caffeine in de pure vorm is een stof die een stimulerende werking heeft op ons lichaam. Ook heeft het aminozuur Tyrosine voor sporters vele voordelen. Tijdens een intensieve training heeft ons lichaam moeite om dit aminozuur te produceren. Vandaar dat dit aminozuur is toegevoegd aan ons pre-workout pakket. Verder kan het aminozuur Arginine niet ontbreken in ons pre-workout pakket. Arginine is een semi-essentieel aminozuur, wat betekent dat ons lichaam dit aminozuur niet geheel zelf kan aanmaken. Bij spierafbraak door training komt het afvalproduct ammonia vrij. Deze afvalstof zorgt voor vermoeidheid.
Dus wacht niet langer en ervaar het zelf!

Het pre-workout pakket gebruiken

Door deze supplementen samen te gebruiken hebben deze een goede werking die van pas komt voor een training. Wij adviseren om deze supplementen ongeveer een uur á half uur voor de training in te nemen. Zowel de caffeine als de tyrosine en de arginine zijn in pilvorm. Hierdoor kan jij gemakkelijk voor je training supplementeren.

Gebruik & Dosering

Aanbevolen gebruik & dosering:
Neem deze tabletten/ capsules ongeveer een half uur voor de training. Neem de tabletten/ capsules in met voldoende water.

Lichte dosering:
Halve cafeïne tablet
1 tyrosine capsule
1 arginine capsule

Gevorderde dosering:
1 cafeïne tablet
2 tyrosine capsules
2 arginine capsules

Waarschuwingen:
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

Bewaaradvies:
Bewaar het product op een droge en koele plaats (kamertemperatuur), buiten het bereik van kinderen.

Allergenen:
Dit product bevat geen bekende allergenen.

Voedingswaarde

Samenstelling lichte dosering
Cafeïne 125 mg
L-Tyrosine 750 mg
L-Arginine 500 mg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pre-workout pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp