(2 klantbeoordelingen)

14.90

Voordelen van Magnesium Citraat:

 • Zuivere vorm van Magnesium!
 • Goed en snel opneembaar door organische Magnesium verbinding!
 • Ondersteunt het behoud van Soepele & Sterke spieren
 • Wordt weer fit in een periode van vermoeidheid!
 • Helpt energie vrij te maken uit voeding!

Belangrijke mineraal voor sporters

Op voorraad

Beschrijving

Magnesium Citraat is niet alleen voor topsporters, maar ook voor fanatieke / actieve sporters een heel nuttig supplement. Het mineraal magnesium is van belangrijke waarde voor ons lichaam, omdat het een rol speelt in veel processen in ons lichaam. Daarnaast is het moeilijk om voldoende magnesium uit je normale voeding te halen. Echter, laten we het zo zeggen: Een standaard westers dieet voldoet niet aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Magnesium Citraat is een zuivere vorm!

We hebben bewust gekozen voor Magnesium Citraat. Doordat dit bestaat uit een organische verbinding, wordt deze vorm van magnesium snel en goed opgenomen in het lichaam. Samen met magnesium glycanaat, chloride lactaat en malaat is dit het beste magnesium supplement.

Magnesium ondersteunt het behoud van soepele en sterke spieren!

Een magnesium supplement is voor sporters een zeer welkom , omdat het zorgt voor het behoud van soepele & sterke spieren. Dit is erg gewenst, want wanneer je soepele en sterke spieren hebt, kan dit het risico op blessures verminderen. Daarnaast is voldoende magnesium ook erg belangrijk voor het behoud van sterke botten.

Wordt weer fit in een periode van vermoeidheid met Magnesium Citraat!

Een magnesium supplement draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Dat is mooi, want wanneer je in een periode zit waarin je je eigenlijk te moe voelt om te gaan trainen, zou een magnesium supplement dus kunnen helpen. Uiteindelijk zul je wel wat verder moeten kijken naar waar deze vermoeidheid vandaan komt, want dit kan natuurlijk ontelbare oorzaken hebben. Toch kan het je tijdelijk wat extra energie geven bij vermoeidheid, dus kan je toch lekker gaan trainen!

Magnesium helpt om energie uit vet, koolhydraten en eiwitten vrij te maken

Als je voldoende magnesium in je lichaam hebt, dan zal dit bijdragen aan een normaal energieleverend metabolisme. Je stofwisseling kan in dat geval beter energie vrij maken uit de macronutriënten vet, koolhydraten en eiwitten. Altijd mooi meegenomen natuurlijk.

Nog meer voordelen van magnesium tabletten

Disclaimer: Bovenstaande voordelen zijn voornamelijk gebaseerd op de voordelen voor sporters. Er zijn echter nog veel meer voordelen waar je kunt van profiteren als je voldoende magnesium in je lichaam hebt. Dit blijkt uit bepaalde wetenschappelijke onderzoeken die beweren dat magnesium ook goed kan helpen bij het voorkomen of herstellen van blessures, of dat magnesium bij stress een goed hulpmiddel kan zijn. Echter kunnen wij dit niet garanderen voordat de Nederlandse wet dit toestaat

Andere voordelen van magnesium die wel dusdanig bewezen zijn, zijn als volgt:

 • Magnesium speelt een rol bij de activiteit van bepaalde enzymen die betrokken zijn bij het energiemetabolisme
 • Magnesium speelt een rol bij de botaanmaak & is van belang voor de samenstelling van de botten
 • Deze voedingsstof activeert de natuurlijke energie in je lichaam

Magnesium tabletten ter aanvulling van de dagelijkse voeding

Magnesium is te vinden in veel voedingsmiddelen, zoals yoghurt, makreel, spinazie, avocado, zwarte bonen, fruiden, noten, zaden, cacao en granen. Echter is de hoeveelheid magnesium in deze producten niet heel hoog. Helemaal niet als je bekend dat je als volwassen vrouw ongeveer 280 mg magnesium per dag moet binnenkrijgen en aan een volwassen man ongeveer 350 mg magnesium aanbevolen wordt. In een avocado zit bijvoorbeeld ‘slechts’ 29 mg magnesium en in 100 gram van een banaan 27 mg. Spinazie is wel een rijke bron van magnesium, met 79 mg per 100 gram. Echter is dit een nitraatrijke groente, waar je niet teveel van moet binnenkrijgen.

Gebruik & dosering

Aanbevolen gebruik & dosering:
Het geadviseerd dagelijks gebruik is 1 tot 2 tabletten per dag. Bij voorkeur verdelen over de dag en tijdens een maaltijd innemen.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

Bewaaradvies:
Bewaar het product op een droge en koele plaats (kamertemperatuur), buiten het bereik van kinderen.

Allergenen:
Dit product bevat geen bekende allergenen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Per dosering: 1-2 tabletten
Aantal tabletten: 100

Samenstelling dosering 2 tabletten %RI*
Magnesium (Citraat) 400 mg 106%

*Referentie-inname

Categorie: Mineralen.
Ingrediënten: Mineralen, microcrystalline cellulose (vulstof), natrium-carboxymethylcellulose (vulstof), HPMC (glansmiddel/coating), magnesium stearaat (plantaardige-antiklontermiddel), titaniumdioxide (minerale kleurstof).

2 beoordelingen voor Magnesium citraat 100 tabletten

 1. machteld de jonge (geverifieerde eigenaar)

  al jullie produkten zijn top
  ik gebruik ze al jaren en ben zeer tevreden of de produkten maar ook over de service

 2. Niels (geverifieerde eigenaar)

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp