Enig resultaat

L-arginine
13.90
  • Enorm populair N.O. Booster (stikstof)
  • Kan pomp bevorderen
  • Kan de energieniveaus verbeteren

Zeer populair onder krachtsporters

Waarom is arginine een populair sportsupplement?

Kort en krachtig luidt het antwoord op deze vraag over arginine:

  • Enorm populair N.O. Booster (Populair stikstof supplement)
  • Kan pomp bevorderen
  • Kan de energieniveaus verbeteren

Wat is arginine?
Arginine is een van de 20 natuurlijke aminozuren. Het is een semi-essentieel aminozuur. Dit houdt in dat dit aminozuur tot een zekere hoogte niet aangemaakt kan worden door je lichaam. Arginine wordt ook aangemaakt uit glutamine. Echter betekent dit wel dat de voeding voldoende glutamine moet bevatten. Bij onze productontwikkeling houden wij als Team Muscle Concepts altijd rekening met dit soort processen. Dit is ook de reden dat wij onder andere glutamine toevoegen in onder andere producten als BCAA Bodyguard (zie de categorie: BCAA) & Total Recovery (creatine blend / mix).

Wie gebruiken er L-arginine?

  • Ervaren sporters
  • Topsporters
  • Bodybuilders met als doel meer spierpomp

 

Welke sporters gebruiken wel eens arginine?

In duursporten, krachtsporten, maar ook teamsporten als voetbal kan arginine een zeer effectief supplement zijn. Met name krachtsport heeft er extra baat bij. Men ervaart volgens ervaringen een lekker gevoel van spierpomp en voelen dat ze net een “tandje extra” of een “tandje” erbij kunnen zetten. Hierdoor maakt het voor duursporters en teamsporten ook een interessant sportsupplement.

Arginine kopen? Waar moet ik opletten?

Merk je dat je tijdens jouw training of wedstrijd last hebt van snelle verzuring in je spieren, waardoor je genoodzaakt bent de herhaling af te blazen? Dan kunnen supplementen voor jou wel eens goed uitpakken. Wellicht kan arginine je dat extra zetje geven. Arginine is het beste te gebruiken in een zo puur mogelijke vorm. Deze puurste vorm is verwerkt in onze arginine pillen!

Arginine pillen / tabletten / capsules of poeder?

Arginine wordt voornamelijk gebruikt en verkocht in pilvorm. Dit komt, omdat pillen / capsules gemakkelijk zijn te gebruiken en daarbij geen toevoegingen als smaakstoffen e.d. nodig hebben. Arginine pillen hebben voor veel sporters ook de voorkeur, omdat deze gemakkelijk mee te nemen zijn en in combinatie met shakes en/of drinkbare sportsupplementen worden ingenomen.

L-Arginine poeder

Pure arginine poeder is niet echt prettig van smaak en hier is dus minder vraag naar. Vandaar dat wij meedenken met jullie sporters en ervoor gekozen hebben om te beginnen met arginine capsules / pillen.

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp