Enig resultaat

L-carnitine
18.90
  • Kan een belangrijke rol spelen in de energie productie
  • Kan helpen ondersteunen bij gewichtsverlies
  • Aanrader tijdens een vetverlagend dieet
  • Beste & Zuiverste vorm van L-Carnitine!

Wat maakt L-Carnitine een populair voedingssupplement?

 

  • Kan een belangrijke rol spelen in de energie productie
  • Kan helpen ondersteunen bij gewichtsverlies
  • Populair onder mensen die willen afslanken

Onze L-Carnitine supplementen zijn in de puurste zuivere vorm! Deze zuivere carnitine is de een van de beste vormen die je kunt kopen in Nederland, Europa en zelfs Wereldwijd!

Wat is L-Carnitine?

L-carnitine behoort tot de 20 aminozuren. In de lever vindt de aanmaak van L-Carnitine plaats. Echter is hier wel het andere aminozuur lysine en methionine voor nodig. L-Carnitine is niet een essentieel aminozuur. L-Carnitine wordt voornamelijk gevonden in dierlijk (rood) vlees. Met name vegetariërs hebben snel een te kort aan dit aminozuur, omdat door plantaardig voedsel het lichaam geen carnitine kan aanmaken. Het menselijk lichaam kan volgens wetenschappers maar 10 tot 15% (15 tot 20 gram) van de dagelijkse behoefte aanmaken. Een carnitine voedingssupplement is een populaire toevoeging voor een actieve sporter of vegetariër!

Wat doet Carnitine?

Het lichaam kan carnitine zelf kan aanmaken. Het speelt een rol in biochemische reactieketens die nodig zijn voor het produceren van energie in het lichaam, die vervolgens weer verbrand worden tijdens een training of wedstrijd. Het lichaam spreekt daardoor minder snel eiwit, vitamines en mineralen aan. Net als de andere aminozuren heeft l-carnitine een transportfunctie, namelijk het vervoeren van vetzuren. De vetzuren worden gebruikt bij de productie van energie.

Voordelen van L-Carnitine

#1 Populair onder mensen die willen afslanken (gewichtsverlies)
L-Carnitine kan minder aanspraak maken op de energie vanuit je spieren, waardoor het mogelijk is dat er eventueel minder snel spierafbraak plaatsvind. Je lichaam haalt energie uit je vetcellen, omdat vet een zeer goede brandstof is.  Carnitine kan hier een ondersteunende rol inspelen.

#2 Carnitine kan een belangrijke rol spelen in de energie productie van het lichaam

Met name voor sporters die langdurig moeten presteren, bijvoorbeeld duursporters, is carnitine in combinatie met koolhydraten (hieruit maakt het lichaam glycogeen aan) een zeer aan te raden product. Carnitine zorgt er voor dat de glycogeen voorraad (beperkte energievoorraad voor het lichaam) onaangetast blijft. Vet is een zeer goede brandstof voor je lichaam. Denk maar aan diesel voor een auto, daarmee kan de auto verder rijden dan benzine op een gelijke voorraad brandstof, omdat diesel een vette substantie is. Het schijnt zelfs dat het gebruik van l-carnitine het uithoudingsvermogen met 25% kan verhogen, omdat het lichaam bij het opraken van de vetzuren, gebruik maakt van de glycogeen voorraad.

#3 Carnitine kan ondersteunend werken voor de bloed doorstroom naar de spieren
Naast het bevorderen van de vetverbranding en het uithoudingsvermogen, zorgt carnitine ook voor een verbetering van de bloed doorstroming naar de spieren. Dit betekent meer zuurstof, voedingsstoffen en energie naar je spieren.

#4 Voor veel sporten te gebruiken
Het gebruik van L-Carnitine kan voordelig zijn tijdens veel verschillende sporten. Ondere andere in Krachtsport & Duursport is Carnitine een populair supplement. Carnitine kan een effect uitoefenen op het uithoudingsvermogen waardoor sporters mogelijk langer zouden kunnen presteren.

L-Carnitine kopen? Wanneer is dit interessant voor mij?

Carnitine supplementen zijn enorm populair voor mensen met verschillende doelstellingen en in verschillende sporten. Sommige mensen hebben als doelstelling gewichtsverlies en sommige mensen hebben als doelstelling een sixpack of “meer gas geven” tijdens heftige trainingen.Welke sporters kopen l-carnitine supplementen? Dat is enorm breed! Deze groep varieert van “mensen op dieet” tot topsporters in voetbal, tennis, fitness, bodybuidling, vechtsport etc. Het is een erg veelzijdig voedingssupplement & sportsupplement met meerdere voordelen! Door Carnitine aan te schaffen ben je zeker van een goed supplement die je helpt om meer uit je workout te halen.

L-carnitine tabletten

L carnitine tabletten zijn zeer populair en worden vrijwel altijd in tabletvorm verkocht. Daarnaast is het veel makkelijker om de tabletvorm mee te nemen naar de training of wedstrijd. Een tablet L-Carnitine van Muscle Concepts is binnen een half uur opgenomen in het lichaam.

L-carnitine poeder

Aminozuren zijn van oorsprong bittere voedingsstoffen. Door dit te mengen met water heb je vaak te maken met een nare bittere smaak. Uiteraard, smaken verschillen. De carnitine poeder is wel de meest pure vorm, omdat er geen stofjes nodig zijn om dit in een capsule of tablet te houden. Echter zijn deze stofjes natuurlijk wel tot een uiterst minimum beperkt gebleven bij de tabletten.

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp