(2 klantbeoordelingen)

27.90

 • NATUURLIJKE Astaxanthine!
 • Uit de beste algenbron: Haematococcus Pluvialis
 • Enorm populair onder (top)sporters & “gezondheidsfreaks”
 • Pas in 1991 ontdekt en nu al veel belovende wetenschappelijke onderzoeksresultaten!

Op voorraad

Beschrijving

Door de strenge Nederlandse wetgeving mogen wij niet zeggen waar Astaxanthine allemaal goed voor is. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen en verwijzen wij je door voor advies op maat naar een van onze orthomoleculaire partners met wie wij samenwerken!

Astaxanthine wordt onder andere gebruikt door:

 • Personen die een druk leven hebben
 • Personen die veel lichamelijke inspanning doen
 • Enorm populair onder topsporters
 • Enorm populair onder “gezondheidsfreaks”
 • Wordt geadviseerd door toptrainers van professionele atleten

Iedereen kan baat hebben bij het gebruik van Astaxanthine aangezien het een bizar sterk natuurlijk product en zelfs volgens recente onderzoeken effectiever werkt dan de sterkste en bekendste antioxidanten. Alle informatie is gebaseerd op recente wetenschappelijke onderzoeken.

Astaxanthine kopen? Let op dosis en compleetheid!

Wij hebben gekozen voor 4 mg astaxanthine capsules. Beter gezegd er zit 4 mg astaxanthine per capsule, aangezien wij nog 2 andere belangrijke antioxidanten hebben toegevoegd: vitamine C en vitamine E.

”De Astaxanthine van Muscle Concepts is een van de beste astaxanthine producten beschikbaar op de markt. Dit komt doordat wij gebruik maken van de best mogelijke en meest zuivere NATUURLIJKE bron + de toevoeging van de sterke antioxidanten vitamine C & Vitamine E.

Waarom 4 milligram astaxanthine capsules?

Wij volgen veel onderzoeken omtrent nieuwe supplementen maar in het specifiek van Astaxanthine. De meeste voordelen van astaxanthine worden geconcludeerd met doseringen van 4 mg, 8 mg en soms 12 mg doseringen. De meest voorkomende doseringen zijn 4 en 8 gram. Dat betekent dus per dag 1 of 2 capsules. Over het algemeen begin je met 4 mg doseringen maar mocht je lichaam veel belast worden wordt vaak 8 mg geadviseerd. Weetje: Topsporters gebruiken sowieso 8 tot 12 mg astaxanthine per dag.

Waarom is onze astaxanthine een completer product?

Het product met astaxanthine dat wij aanbieden heet gewoon “Astaxanthine”, maar is meer dan alleen astaxanthine. Wij hebben Astaxanthine gecombineerd met vitamine E en vitamine C. Zowel vitamine E als C zijn antioxidanten wat het product “Astaxanthine” dus maakt tot een “vrije radicalenvanger” bij uitstek! Uit onderzoek is gebleken dat deze 3 stoffen gecombineerd ook nog eens goed samenwerken, vandaar dat wij trots zijn op dit compleet product. Om bovenstaande redenen is de astaxanthine van Muscle Concepts is een van de beste astaxanthine producten op de markt.

Samenvatting: Ik wil astaxanthine kopen, waar moet ik op letten?

 • De bron: komt de astaxanthine wel van de alg Haematococcus Pluvialis?
 • Ideale dosering: Heb ik 4 mg astaxanthine per capsule?
 • Zijn er meerdere sterke antioxidanten toegevoegd in de juiste hoeveelheid?

Belangrijk: Koop alleen “Natuurlijke Astaxanthine”

Wij gebruiken uitsluitend natuurlijke astaxanthine aangezien onderzoek heeft uitgewezen dat synthetische astaxanthine in vergelijking met natuurlijke astaxanthine een bizar minder actieve werking heeft. Kortom, ga geen pillen of capsules kopen met een synthetische vorm. Dit is pure geldverspilling. Kies uitsluitend voor een natuurlijke variant!

De voordelen van ons product…

 • NATUURLIJKE Astaxanthine
 • Uit de beste algenbron: Haematococcus Pluvialis
 • Pas in 1991 ontdekt en nu al veelbelovende wetenschappelijke onderzoeksresultaten!

Heeft astaxanthine bijwerkingen?

Nee, helemaal niets. Het is een product uit eigen natuur, waar weinig aan wordt gedaan. Vanaf 1991 zijn er tal van onderzoeken en geen enkel onderzoek heeft enige bijwerking geconstateerd.

Astaxanthine ervaringen

Wij hebben erg veel blije, positieve berichten binnengekregen van mensen die onze astaxanthine gebruiken. Deze positieve berichten bevatten vaak uitleg over de verbeteringen van specifieke klachten en /of prestaties op een bepaald sportief vlak. Echter mogen wij door de strenge wetgeving deze ervaringen niet weergeven. Wij willen enorm graag alle astaxanthine ervaringen met jullie delen, maar moeten natuurlijk wel gehoor geven aan de Nederlandse / Europese wetgeving.
De reacties onderaan deze pagina filteren wij ook en wij zullen verwijzingen naar bepaalde aandoeningen bewust vervangen met sterretjes.

De werking van astaxanthine

Dit is een onderwerp waar wij het liefst een heel boekwerk over schrijven maar ook dit is een gevoelig puntje met betrekking tot de wetgeving. Wij zijn niet volledig vrij om te zeggen wat er exact wordt geconcludeerd in wetenschappelijke onderzoeksresultaten. De werking van astaxanthine is een werking bij uitstek aangezien astaxanthine zeer gericht en zeer efficiënt te werk gaat in ons lichaam. Hoe dit proces exact in zijn werk gaat leggen wij je graag uit in een persoonlijk consultancy gesprek of wij verwijzen je graag door naar een van onze orthomoleculair specialisten die onafhankelijk werken van Muscle Concepts. Het enige wat wij kunnen vertellen is dat de werking van astaxanthine een proces is wat bij nog geen ander product op deze manier is tegengekomen. Het is een bijzonder stofje die op een bijzondere manier, gewoon door onze moeder natuur, wordt geproduceerd.

Gebruik & dosering

Aanbevolen gebruik & dosering:
1 tot 3 softgels per dag met ruim water innemen. Bij voorkeur tijdens een maaltijd. Of zoals geadviseerd.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

Bewaaradvies:
Bewaar het product op een droge en koele plaats (kamertemperatuur), buiten het bereik van kinderen.

Allergenen:
Dit product bevat geen bekende allergenen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Per dosering: 1-3 softgel
Aantal softgels: 60

Samenstelling per dagdosering (1 softgel)*RI%
Astaxanthine (haematococcus pluvialis)4 mg
Vitamine C (ascorbinezuur)60 mg75%
Vitamine E (D-alfa-tocoferol)10 mg83%

*Referentie-inname

Categorie: Antioxidanten.
Ingrediënten:Zonnebloemolie (vulstof), softgelcapsule (verdikkingsmiddel – gelatine, glycerine, gezuiverd water, ijzeroxide als kleurstof), astareal (astaxanthine), vitaminen, glycerol (emulgator), silicium dioxide (antiklontermiddel)

2 beoordelingen voor Astaxanthine

 1. Stephen (store manager)

  Ik ben altijd erg druk en had vreselijk last van ****** en behoorlijke ********* na mijn trainingen. De trainen zijn behoorlijk intensief en mijn baan ook. Ik gebruik nu 8mg astaxanthine per dag zoals mij door mijn fysio en orthomoleculair therapeut is geadviseerd en voel me herboren. Bizar dat zo 1 stofje zoveel verschil kan maken 🙂

 2. Paloma (geverifieerde eigenaar)

  Makkelijk in te nemen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp