32.90

  • Draagt bij aan het behoud van een positieve gemoedstoestand
  • Wij gebruiken het zuiver & gepatenteerde Affron®!
  • Gebruikt in wetenschappelijk onderzoek

Op voorraad

Beschrijving

Saffraan & ons Saffraan supplement

Saffraan staat erom bekend dat het bijdraagt “aan het behoud van een positieve gemoedstoestand”.
Deze formulering is gekozen in samenspraak met de Europese wetgeving. Mocht je meer informatie over saffraan willen inwinnen, neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Ons product is geproduceerd met het gepatenteerde Affron! Dit is een van de Saffraan producenten, welke erg succesvol (en vaak) is gebruikt in wetenschappelijke studies. Hierbij is het Affron gestandaardiseerd op 3,5% voor een optimale werking van het supplement.

Leuk weetje: Saffraan wordt ook wel “rood goud” genoemd, aangezien deze bloem per gewicht duurder is dan goud! Het is van oudsher in meerdere werelddelen een van de bekendste en duurste kruiden / specerijen. Dit zowel in de keuken door de specifieke smaak, geur en kleur als om diverse gezondheidsredenen.

Wij bieden natuurlijk Saffraan als supplement aan. Ons Saffraan supplement is ,zoals hierboven beschreven, dusdanig zuiver geproduceerd dat je er optimaal resultaat mee kunt behalen.

Wetenschappelijke onderbouwing

Pharmactive is de producent van Affron®. Pharmactive hecht veel waarde aan de wetenschappelijke onderbouwing en heeft dus veel onderzoek met succes afgerond. Affron® met 3,5% Lepticrosalides® heeft bijvoorbeeld in een recente studie bij gezonde volwassen een positief effect gemeten op de gemoedstoestand met Affron safraan suppletie. Voor het ondersteunen van de gemoedstoestand blijkt in veel gevallen een dagdosering van 28 mg Affron® al voldoende te zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Saffraan supplement” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp