15.90

  • Zuivere vorm L-ornithine
  • Werkt perfect samen met L-arginine
  • Zeer geschikt voor krachtsporters en topsporters
  • Populair onder duursporters

Populair onder (top)sporters
(bij o.a. krachtsport & duursport)

Op voorraad

Beschrijving

L-ornithine is een niet-essentiële aminozuur welke vaak gebruikt wordt door (top)sporters. Met name kracht- en duursporters gebruiken dit supplement elke dag. Ornithine heeft namelijk een belangrijke functie binnen het lichaam namelijk: het uitscheiden van stikstof via de urine. Mensen krijgen van nature stikstof binnen door het consumeren van o.a. eiwitten. Gezien het feit dat de meeste sporters meer eiwitten consumeren, heeft dit supplement zeker een toegevoegde waarde. Door een betere afscheiding van onder andere stikstof is onze lever beter in staat “te doen wat hij moet doen”.

L-Ornithine en Arginine

Ornithine is onderdeel van de ureumcyclus welke zorgt voor een uitscheiding van stikstof via de urine. Stikstof krijgen wij en met name sporters in hogere mate binnen via het consumeren van eiwitten. Door een betere afscheiding van onder andere stikstof is onze lever in staat om zichzelf goed te ontgiften ofwel te reinigen.

Gebruik & dosering

Aanbevolen gebruik & dosering:
Dagelijks 1 capsule innemen met een ruime hoeveelheid water of zoals geadviseerd. Dit is de wettelijke dagelijkse geadviseerde hoeveelheid. Echter verschilt de werking en dosering van een product per persoon, per sport, per situatie en per lifestyle. Neem voor persoonlijk advies contact op met je arts, diëtist, voedingsconsulent, orthomoleculair therapeut. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten die ook thuis zijn (en vaak meer ervaring hebben) in deze gebieden. Wij staan graag te woord want onze visie is: “Jouw doel = Onze doelstelling”.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

Bewaaradvies:
Bewaar het product op een droge en koele plaats (kamertemperatuur), buiten het bereik van kinderen.

Allergenen:
Dit product bevat geen bekende allergenen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Per dosering: 1 capsule
Aantal capsules: 90

Samenstelling dosering (1 capsule)
L-Ornithine (HCI)500 mg

Categorie: Aminozuren.
Ingrediënten: L-ornithine, gelatine (verdikkingsmiddel – capsulehuls), magnesiumstearaat (plantaardig – antiklontermiddel), titaniumdioxide (kleurstofcapsule), siliciumdioxide (antiklontermiddel).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “L-Ornithine capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp