259.00

De beste waterfilter op de markt:

 • Verwijdert schadelijke reststoffen uit drinkwater
 • Vrij van BPA en Ftalaten
 • 4-in-1 filtersysteem
 • Onderhoudsvriendelijk
 • 5 Liter Alkalisch water

Uitverkocht

Stuur me een mailtje wanneer het product voorradig is

Beschrijving

De Aqualine 5 waterfilter behoort tot 1 van de beste waterfilter op de markt. Dit 4-in-1 waterfilter systeem haalt ongewenste en schadelijke stoffen uit kraanwater. Met gebruik van een filter en mineralen stenen wordt het water zuiver gemaakt en optioneel ook alkalisch (basisch) gemaakt.

Aqualine 5 waterfilter kopen?

Meteen een aqualine filter kopen? Op onze website bieden wij twee typen Aqualine waterfilters aan. Dit zijn de Aqualine 5 waterfilter en Aqualine 12 waterfilter. Het verschil tussen deze waterfilters is de opslagtank. De opslagtank van het type 5 en 8 zijn respectievelijk 5 en 8 liter. Bestel hierboven jouw aqualine filter. Voor aanvullend informatie lees jij hieronder meer over deze waterfilters.

Voordelen van gefilterd water

Iedereen zou een overstap moeten maken van kraanwater / bronwater. De voordelen dat gefilterd water biedt zijn:

 • Hydratatie op een gezonde wijze
 • Verbeterde opname van voedingsstoffen
 • Statistisch gezien een hogere waterinname
 • Aqualine waterfilters leveren heerlijk drinkwater op
 • Groente, rijst, thee en andere voedingsmiddelen waar gefilterd water voor gebruikt kan worden zullen smakelijker zijn.
 • Beter voor het milieu

Hoe werkt deze waterfilter?

De aqualine waterfilter heeft een unieke filterproces. Het ondergaat 5 processen, zodat ongeveer 99% van de ongezonde stoffen uit jouw drinkwater worden gehaald. In het kort:

 • Het water wordt als eerste gefilterd door de eerste filter: Keramisch waterfilter
 • Het gefilterde water wordt vervolgens door een 5 stappen filter gefilterd. Hier worden o.a. actieve koolstof, zeoliet balletjes, illite combi balletjes en klei balletjes voor gebruikt.
 • Het water gaat door een pH ring, welke het water alkalisch maakt
 • Wanneer het water de onderste tank betreedt, worden langzaam mineralen vrijgegeven aan het water. Hier liggen namelijk Elvan mineraalstenen welke maar liefst 18 mineralen bevatten en het water bacterievrij houden.
 • Bij de laatste stap wordt er gebruik gemaakt van twee speciale magneten. Wanneer je de kraan openzet, gaat het water draaien. Hiermee krijgen de watermoleculen een mooie structuur, zoals dat het geval is in het natuur.

Aqualine-5-glas-waterfilter-detail

Onderhoud en vervanging

Aqualine waterfilters zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Als je niet meer dan 6 liter per dag (per systeem) filtert dan hoef je jaarlijks alleen de filters te vervangen. De mineralen stenen in het water filter hoeven maar om de drie jaar vervangen te worden.

Goedkoop en gezond drinkwater

Het drinken van gefilterd water is niet duur. Na aankoop van een aqualine filter zijn de variabele kosten gering. Op basis van drie jaar nemen wij zelf het bedrag van de jaarlijkse filters en de stenen en delen dit door 36. Elke maand betaal je dus een stukje om aan het einde van het jaar de filters te vervangen en een stukje om over 3 jaar de stenen te vervangen. Omgerekend betaal je slechts €6,30 per maand. Als je een abonnement neemt, ben je nog goedkoper uit!

Filterabonnement

Het is ook mogelijk om een abonnement aan te sluiten. Je ontvangt dan 15% korting bij aanschaf van de filters of mineralen stenen. De leverancier voorziet je elk jaar van de juiste aqualine filter en elke 3 jaar de stenen. Verder heb je geen last van prijsverhogingen gedurende deze 3 jaar. Pas na 3 jaar wordt er een nieuwe berekening gemaakt op basis van de dan geldende prijzen. Zie je een abonnement niet zitten? Dan kun je op elk moment stoppen en je geld terug ontvangen.

Aqualine waterfilter review

Wij hebben inmiddels alle waterfiltersystemen getest en beoordeeld op de markt. Hierbij hebben wij gekeken naar verschillende criteria waaronder gebruiksgemak, prijs/kwaliteit, klantenservice, onderhoud, laboratorium testen & wetenschappelijk onderzoek, leveringstijden en meer. De beste waterfilter is volgens ons de waterfilter Aqualine. Naast onze beoordeling, hebben klanten ook reviews achtergelaten op het internet. Wat vinden klanten van de aqualine 5 filter?

Aqualine waterfilter ervaringen

De ervaringen met Aqualine water filters zijn overwegend goed. De woorden die klanten gebruiken in hun reviews zijn zeer positief. Ook lijken de ervaringen van klanten van de Aqualine waterfilter in verschillende fora goed te zijn. Mocht jij al ervaring hebben met deze filter? Laat dan zeker een review achter. Zo weten andere bezoekers precies wat ze kunnen verwachten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aqualine 5 waterfilter compleet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp