29.00

  • Verhoogt de pH van je drinkwater met 1 – 1,5 punt
  • Maakt het water licht basisch
  • Past in veel modellen watertanks

Beschrijving

Deze pH ring maakt het water licht basisch. De pH ring bestaat uit alkalische balletjes en toermalijn balletjes, magnetiet balletjes, magnesium balletjes. Dit zorgt ervoor dat de ph waarde van het drinkwater met 1 – 1,5 punt stijgt. Voor het menselijk lichaam, waarbij ons bloed van nature al licht alkalisch (basisch) is, heeft dit een ontzurend effect. Het gros van de mensen heeft een verzuurde ph waarde. Een verzuurde ph waarde van het bloed brengt veel vervelende gezondheidsproblemen en met name gezondheidsrisico’s met zich mee. Alle complete filters die wij verkopen van Aqualine leveren wij daarom standaard met een ph ring om basisch water te creeren.

Hoe werkt het?

Bij aanschaf van een waterfilter, kun je kiezen tussen een standaard versie en een alkalische versie. Bij de alkalische versie wordt deze ring toegevoegd aan je bestelling. Zo hoef je dit niet apart te bestellen. De inhoud van de pH ring bestaat uit verschillende componenten die bijdragen aan zuiver en alkalisch water.

Gebruik

Dit filter kan gebruikt worden voor een verschillende waterfiltersystemen. Wij adviseren dit product voor de aqualine 5 en 12 waterfilter. Niettemin kan de ph ring ook gebruikt worden voor de Biovita, Keosan of Cosan productlijnen met een bouwjaar vanaf 2015

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “pH ring” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp