14.90

  • Geschikt voor Fitness, Crossfit, Calisthenics, Bodybuilding & Powerliften!
  • Uitstekende stretch!
  • Zacht materiaal (belangrijk voor comfort!)
  • Sterk kwalitatief textiel

Op voorraad

Beschrijving

Muscle Concepts Wrist Wraps kopen?

De Wrist Wraps van Muscle Concepts bieden extra polssteun wanneer je die nodig hebt. Deze betaalbare maar duurzame wraps zijn gemaakt van een mix van katoen, elastisch en polyester die overtollig vocht absorbeert en de huid niet irriteert. Gebruik ze voor meer polsstabiliteit wanneer tijdens Fitness, Crossfit, Calisthenics, Bodybuilding & Powerliften.

Muscle Concepts Wrist Wraps worden in het zwart geleverd met Muscle Concepts logo. Het bevat een handige duimlus en klittenbandsluiting voor een veilige pasvorm, en eenvoudig gebruik.

wrist-wraps-klittenbandmuscle-concepts-wrist-wraps

 

Voordelen van onze Wrist Wraps

Ondersteuning

Een Wrist Wrap geeft extra ondersteuning aan o.a. de botten in je pols tijdens  oefeningen en helpt je om de juiste uitlijning en vorm te behouden tijdens de beweging van je oefening. Zo wordt tijdens een barbell-oefening  je pols op zijn plaats gehouden en wordt de kans op overstrekking geminimaliseerd met behulp van de Wrist Wraps van Muscle Concepts.

Protectie

Doordat de Wrist Wraps het spierstelsel en het bindweefsel van je handen tot je elleboog ondersteunten is er minder kans op onwillekeurige bewegingen van je pols. Met andere woorden, Wrist Wraps helpen je te beschermen tegen spanning of letsel als gevolg van overstrekking en overmatig gebruik van je pols.

Herstel

Een ander voordeel van Wrist Wraps heeft te maken met herstel na de training. Omdat de wraps je pols en elleboog stabiliseren, hoef je je geen zorgen te maken om overmatig gebruik of overbelasting.

Verlichting van eerdere problemen

Worstel je af en toe met pijn in je pols door een eerdere blessure? Is gewichtheffen meer een karwei dan een passie, want bij elk type dat je oppakt, doet je pols pijn? Wrist Wraps kunnen je dan helpen. Wrist Wraps kunnen je arm stabiliseren tijdens het tillen, waardoor de pijn die je  hindert wordt verminderd.

wrist-wraps-pols-wrist-wraps-hand

 

Wrist Wraps vs. Lifting Straps

Wrist Wraps en Lifting Straps zijn twee totaal verschillende dingen. Hoewel er enkele combinaties van beide zijn hebben Wrist Wraps en Lifting Straps twee verschillende doelen:

Wrist Wraps zijn ontworpen om je pols te ondersteunen, spanning en pijn te verlichten en het bindweefsel te beschermen dat van je hand naar je elleboog loopt. Wrist Wraps kunnen de prestaties verbeteren tijdens bewegingen zoals bankdrukken, maar doen niets om vermoeidheid van je grip te voorkomen.

Lifting Straps daarentegen worden voornamelijk gebruikt om het wegglijden van de grip te voorkomen tijdens tiloefeningen met maximale inspanning. Ze kunnen het ook overnemen als je grip is mislukt, zodat je nog een paar herhalingen kunt voltooien. Ben je op zoek naar Lifting Straps? Bestel ze hier.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wrist Wraps” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp