(1 klantbeoordeling)

5.95

  • Geschikt voor krachtsporters
  • Helpt met tillen van zware gewichten
  • Verstevigt de polsen

Op voorraad

Beschrijving

Muscle Concepts lifting straps kopen?

De Muscle Concepts lifting straps zijn ideaal om te gebruiken als deadlift straps voor bodybuilding en powerlifting. Ze geven de lifter net die extra grip kracht die hij of zij nodig heeft om een zware deadlift of andere zwart lift uit te kunnen voeren. Wil je deze liftings straps kopen? Lees hieronder hoe deze lifting straps/wrist wraps jou kunnen helpen in je fitness journey.

Zijn wrist wraps geschikt voor mij?

Iedere powerlifter, bodybuilder of fitnessfanaat wil sterker worden en ook zwaardere gewichten gaan tillen. Bij een oefening zoals de deadlift zijn het vaak niet de benen of rug die gelimiteerd zijn, maar je gripkracht. Deze deadlift straps zijn ideaal als extra ondersteuning voor je gripkracht tijdens de deadlift en gaan jou zeker helpen om die extra kilo’s op te tillen. Daarnaast zijn de straps rondom de polsen extra zacht, waardoor de straps altijd comfortabel rondom je pols blijven zitten.

Voordelen van onze lifting straps

Onze lifting straps kopen? Hieronder worden de redenen waarom je de liftings straps bij Muscle Concepts wilt kopen nog een benoemd. De voordelen van onze lifting straps voor sporters zijn:

  • Meer gripkracht bij de deadlift
  • Door extra bescherming minder druk op je pols
  • Geschikt voor langdurig gebruik
  • Gemaakt voor alle verschillende soorten lifters

Hoe gebruik je de lifting straps?

Maak van beide straps een lus en stop beide handen hier doorheen en trek de pols strap strak aan. Zak richting de deadlift stang en wikkel eerst het uiteinde van de strap van je linkerhand rondom de stang. Als deze strak zit leg je je hand erop en laat je niet meer los, doe dit vervolgens ook met de rechter strap. Als beide handen vast zitten ga je in de deadlift houding staan en kan je beginnen met liften!

Waar kan ik de straps nog meer voor gebruiken?

Naast de deadlift kan je wrist straps ook gebruiken voor pull ups of een barbell row. Ook bij deze oefeningen helpen de straps met het vasthouden van het gewicht, zodat jij je oefening optimaal kan uitvoeren.

1 beoordeling voor Lifting Straps

  1. Aidian Harlaar (geverifieerde eigenaar)

    ik heb er al vele personal best’s mee neergezet en heb echt het gevoel dat ze goed helpen bij en muscle growth en ook stability! ik zou ze zeker aanraden aan andere!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp