19.90

 • Wetenschappelijk onderbouwd
 • Ashwagandha heeft een adaptogene werking
 • Draagt bij aan de instandhouding van sterke botten
 • Draagt bij aan een goede geestelijke balans
 • Ashwagandha werkt ontspannend
 • KSM-66® extract uit de wortel van Ashwagandha

Op voorraad

Beschrijving

Ashwagandha kopen? Let goed op!

Als je een ashwagandha supplement wilt kopen moet je goed kijken naar welke type extract er in het supplement is gebruikt. Er worden veel kruiden, vitamines en mineralen verkocht waarbij er grote verschillen zijn in “de werkzame stof” in de capsule of tablet. Wij hebben het gepatenteerde KSM66® gebruikt wat een van de meest onderzochte en zuiverste vormen is van Ashwaganda. Werkzame ashwagandha kopen? Kies dan sowieso voor dit gepatenteerde extract. De wortel van deze plant genaamd “winterkers” kan namelijk ook als “niet extract” worden verwerkt tot supplement. De werkzame stoffen zijn daarom vele malen minder waardoor je niet het gewenste effect zal ervaren.

Voordelen van dit ashwagandha supplement:

 • Biologisch Ashwagandha extract!
 • Wetenschappelijk onderbouwd
 • Ashwagandha heeft een adaptogene werking
 • Draagt bij aan een goede geestelijke balans
 • Ashwagandha werkt ontspannend
 • KSM-66® extract uit de wortel van ashwagandha
 • Gestandaardiseerd op 5% withanolides
 • Hoogwaardig extract van de Winterkers
 • Vegetarische capsules

Wat is ashwagandha (winterkers / withania somnifera)?

Ashwagandha is een van de bekendste kruiden in de Ayurvedische geneeskunde. Het wordt voor veel verschillende doeleinden ingezet waar een van de bekendste is: geestelijke ontspanning, ofwel geestelijk balans. Ashwagandha werkt daar waar het nodig is volgens geheel natuurlijke eigenschappen waar men in Azië al duizenden jaren van profiteren. Naast Ashwagandha wordt dit kruid ook wel “winterkers” of “withania somnifera” genoemd.

Wat betekent een adaptogene werking?

Adaptogene verhogen de niet-specifieke weerstand tegen ziekte en lichamelijke en psychische stress zowel acute of chronische stress.

Kortom een Adaptogenen…

 • Ondersteunen het lichaam om weerstand te bieden aan de effecten van stress
 • Adaptogenen verhogen de vitaliteit zonder de bijwerkingen
 • Adaptogenen werken daar waar het nodig is en niet waar het niet nodig is (adopteren)

Andere populaire werkingen van Ashwagandha

Ashwagandha supplementen worden nog veel breder ingezet. Echter mogen wij niet alles beschrijven in het kader van de Europese wetgeving. Zo worden ashwagandha supplementen erg veel gekocht door sporters, gezien bepaalde werkingen van deze wortel. Verder is het ook erg populair gezien de werking als afrodisicacum waarbij het een libodoverhogende werking heeft.

Veel mensen zoeken in Google op termen als “ashwagandha slapen” of “ashwagandha bijnieren” omdat dit kruid hier invloed op kan uitoefenen. Echter mogen wij hier niets over schrijven omdat de wetenschappelijke literatuur en studies nog niet zijn goedgekeurd door de Europese Commissie. In China (Traditionele Chinese Geneeskunde) en India (Ayurvedische geeneeskunde) wordt dit kruid zoals gezegd veel breder ingezet en mag hier meer over gesproken worden.

Ashwagandha voor vrouwen

Ashwagandha voor vrouwen wordt veelal gebruikt voor geestelijke ontspanning en kan bijdragen tot de verlichting van de ervaring van stress. In de huidige samenleving kan ashwagandha een goede ondersteuning bieden aan vrouwen.

Ashwagandha voor mannen

Mannen kopen ashwagandha om dezelfde redenen waarom vrouwen ashwagandha kopen. Daarnaast is er ook nog een super interessant gegeven waarom een groot aantal mannen ashwagandha bestellen, namelijk dat dit kruid als afrodisiacum wordt bestempeld. Dit heeft dus een positief effect in “het slaapkamer leven” zoals bovenaan deze pagina al is beschreven.

Gebruik & dosering

Aanbevolen gebruik & dosering:
Één capsule per dag met ruim water innemen. Bij voorkeur met een maaltijd of zoals geadviseerd.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

Bewaaradvies:
Bewaar het product op een droge en koele plaats op kamertemperatuur buiten het bereik van kinderen.

Allergenen:
Melk, lactose

Voedingswaarde

Voedingswaarde
Dosering: 1 capsule
Aantal capsules: 60

Samenstelling dosering1 capsule
Ashwagandha (extract (KSM 66))300 mg

Categorie: Kruiden
Ingrediënten: Ashwgandha extract KSM66 (melk, lactose), rijstconcentraat (antiklontermiddel), HPMC (verdikkingsmiddel/capsulehuls), calcium gebonden vetzuren (antiklontermiddel).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ashwagandha – KSM66 (Biologisch)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp