• 085 0654 111
 • 06 404 20 111

Whey Protein with Spirulina (tijdelijk uit assortiment)

27.50

Muscle Concepts Whey Eiwitten zijn één van de gezondste eiwitten op de markt! Whey eiwitten worden gecombineerd met Spirulina in een unieke mix:

 • Eiwitten, BCAA’s & Aminozuren
 • Bevat pure Spirulina
 • Vrij van aspartaam, sucralose & acesulfaam-k
 • Zeer laag in vet & Calorieën

Uitverkocht

Beschrijving

Ter informatie: Dit product is alleen exclusief verkrijgbaar via onze fysieke offline verkooppunten en speciale personal trainers. Daarnaast natuurlijk op onze eigen website!

Muscle Concepts WHEY Eiwitten met Spirulina:

 • Ter ondersteuning van de spieropbouw en spierherstel
 • Gezonde mix met Whey eiwitten & Spirulina (omega 3 en vitamines)
 • Natuurlijke Mineralen
 • Bevat pure spirulina (deze eiwitshake wordt dus mooi groen!)
 • Zonder Aspartaam!
 • Zonder Surculose!
 • Gezoet met Stevia!
 • Zeer laag in Suikers & Vet

De kracht van Spirulina

Spirulina is een algen soort dat enorm veel proteïne, vitamine, mineralen en aminozuren bevat. Sterker nog: Spirulina bevalt alle acht essentiële aminozuren die het lichaam nodig heeft voor de opbouw en behoud van spieren en lichaamsfuncties. Door de toevoeging van Spirulina wordt onder andere het metabolisme gestimuleerd, wat de eiwit opname bevordert. Daarnaast wordt het lichaam voorzien van extra vitamines, mineralen en plantaardige eiwitten die Spirulina zelf bevat.

5 Belangrijke feiten over Spirulina

1) Spirulina bevat alle 8 essentiële aminozuren plus nog eens 10 bijkomende aminozuren! Essentiële aminozuren zijn essentieel voor spieropbouw!
2) Spirulina is de rijkste natuurlijke voedingsbron aan Vitamine B12
3) Spirulina bevat 58 keer meer ijzer dan spinazie!
4) Spirulina bevat meer dan 2000 enzymen die de stofwisseling bevorderen!
5) Spirulina bevat meer Gamma-linoleenzuur dan elk ander voedsel op aarde. Gamma-linoleenzuur helpt pijn in gewrichten te verlichten, wat ook erg belangrijk is voor sporters.

Kortom, Muscle Concepts Whey Protein is méér dan alleen Eiwitten!

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

De dagelijkse hoeveelheid hangt af van persoonlijke trainingsintensiteit. Gemiddeld adviseren wij 2-3 keer 30 gram Muscle Concepts Whey Protein per dag vanaf 2 trainingen per week.

Niet-trainingsdagen
Op niet-trainingsdagen is een Whey Shake van Muscle Concepts een goed begin van de dag. Door de directe inname van eiwitten en Spirulina wordt het lichaam direct voorzien van de benodigde bouwstoffen. Tevens zorgt de Spirulina voor een kickstart van lichamelijke processen wat een positieve invloed heeft op de stofwisseling.

Trainingsdagen
Op trainingsdagen wordt geadviseerd om zowel in de ochtend als direct na de training en voor het slapen gaan een shake te nuttigen. Deze verdeling zorgt voor een optimale en continue toevoer van eiwitten, vitamine en mineralen wat het herstel van spieren ondersteunt.

Tips voor het nuttigen van deze Muscle Concepts Whey Protein / Eiwitten

Whey Shake Beker
Voeg 1 maatschep Muscle Concepts Whey Protein toe aan 200 ml. Schud de shakebeker gedurende 5-15 seconden goed heen en weer. De Whey Protein shake is nu klaar om gedronken te worden.

Blender
Door Muscle Concepts Whey Protein te mixen in een blender ontstaat er een luchtigere substantie wat de smaak nog meer tot zijn recht brengt. Bij een blender-shake kan er tevens een stuk fruit (banaan, sinaasappel of aardbeien) worden toegevoegd voor extra natuurlijke suikers en koolhydraten.

Tip: Voeg magere kwark toeVoeg 200 gram magere kwark toe aan de 200 ml water plus 30 gram Muscle Concepts Whey Protein voor een hogere eiwit dosering (voor o.a. bodybuilders, topsporters of intensieve sporters).
Doe dit bij voorkeur in de blender aangezien de kwark minder makkelijk is te shaken.

Tip: Aanbevolen eiwit inname Consumeer ongeveer 1,5 – 2 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht per dag door een combinatie van voedsel en voedingssuplementen.

Weetje: Waarom Géén Aspartaam?

Aspartaam is de gevaarlijkste stof die aan voeding wordt toegevoegd. Aspartaam is kortgezegd een kankerverwekkende genetisch gemanipuleerde stof. Aspartaam heeft vele verschillende negatieve bijwerkingen als: hoofdpijn, diarree, hoge bloeddruk, verhoogt risico op kanker, bloedsuiker problemen, Kaalheid, pijn op de borst, versnelde hartslag, verlaagt of blokkeert hormoonspiegels, en nog veel meer.

Gebruik en dosering

Aanbevolen gebruik & dosering:

Waarschuwingen:
De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

Bewaaradvies:

Bewaar de WHEY Protein with Spirulina op een koele, droge plaats buiten het bereik van kinderen. Na het openen goed sluiten.

Allergenen:

Dit product is geproduceerd in een faciliteit die ingrediënten als melk, soja en lactose produceren.

Voedingswaarde

Hoeveelheid per 30 g 100 g
Calorieën 117 kcal/486 kj 359 kcal/1620 kj
Vet
waarvan verzadigd
2 g
1,3 g
7,2 g
4,5 g
Koolhydraten
waarvan suiker
2,3 g
2 g
7,5 g
6,8 g
Vezels 0,6 g 2 g
Eiwitten 23 g 75 g
Zout 0,3 g 1 g
Aminozuren samenstelling 30 g
Alanine 1404 mg Lycine 2649 mg
Arginine 756 mg Methionine 621 mg
Aspartic Acid 3216 mg Phenylalanine 918 mg
Cysteine 675 mg Proline 1758 mg
Glutamic Acid 5028 mg Serine 1596 mg
Glycine 540 mg Threonine 2082 mg
Histidine 567 mg Tryptophan 513 mg
Isoleucine 1920 mg Tyrosine 918 mg
Leucine 3054 mg Valine 1785 mg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Whey Protein with Spirulina (tijdelijk uit assortiment)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *