CEO – Wesley Kelder

Directeur (Co-Founder)

Specialiteiten : Voedingsdeskundige, Orthomoleculair Therapeut, Suppletieadviseur, Krachttraining, Spiermassa opbouwen, Afvallen, Trainingstechnieken, Energiehuishouding, Creatief trainen met blessures, Lifestyle coaching, Levensstijl interventie, Powersled training.

Sporten : Krachtsport & Bodyweight training. Voormalig competitief Voetballer, Judoka & Zwemmer

Regio :Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Hoorn, Zwaag, Enkhuizen

Woonplaats : Hoorn

Train Regio : Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Haarlem, Purmerend, Alkmaar, Hoorn, Zwaag, Enkhuizen

Voor meer informatie en achtergrond zie: www.wesleykelder.nl

Voedingsadvies 100%
Orthomoleculaire voeding & Geneeskunde 100%
Fitness 90%
Krachttraining 90%
Power Sled / Kracht Slee training 90%
Lifestyle Coach 100%
Blessure training 80%

“Change your lifestyle, that’s where the magic happens!” – Wesley Kelder

Lifestyle coaching & Levensstijl interventie

Alles wat je wilt bereiken in fysiek perspectief, alles wat je wilt bereiken in professioneel perspectief, alles wat je wilt presteren op de werkvloer of in prive situaties… jouw prestatie is 1-op-1 verbonden aan je LIFESTYLE.

Om een bepaalde lifestyle te kunnen beginnen en daarnaast te kunnen vasthouden zodat het ECHT je lifestyle wordt (wat voor vele het moeilijkste is) is je MINDSET! Hoe denk je over dingen na? Hoe ga je om met ontwikkelingen? Hoe ga je om met tegenslagen? Hoe ga je om met je doelstellingen? Hoe anticipeer je op obstakels maar ook prestaties?

Al deze dingen vormen de basis van je huidige of je “nieuwe ik”. Ik heb hier jarenlang veel ervaring mee en tal van mensen succesvol geholpen naar een geoptimaliseerde versie van henzelf. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen, hoe ik jou zou kunnen helpen? Neem dan gewoon even persoonlijk contact met mij. Samen zullen wij de belangrijkste zaken kort doornemen waarna ik al een goed idee heb hoe WIJ jou in zowel lichaam als geest kunnen optimaliseren!

Verdere achtergrond van mij …

Naast de bovenstaande specialisaties ben ik tevens oprichter en mede-eigenaar van Muscle Concepts. Naast Muscle Concepts run ik een online marketing bedrijf welke gespecialiseerd is in het lanceren van online concepten & online marketing consultancy voor klanten. Naast mijn zakelijke carrière gaat mijn hartje nog sneller kloppen voor Sport, Gezondheid en Welzijn. Mijn doel is om mensen nog gelukkiger te maken in het leven door een bewustwording te creëren in de levensstijl. Bewustwording in het feit wat je levensstijl allemaal wel niet teweeg kan brengen. Ik wil mensen bewust maken over het feit wat hij/zij zelf kan doen om zijn of haar eigen lichaam & geest te optimaliseren. Tot slot ben ik bezig met de oprichting van een gezondheidsadvies portaal voor baby’s (1-12 maanden), “pappa’s en mamma’s to be”, en kinderen van 1 tot 12 jaar. Dit portaal focust zich op zowel pasgeborene, pre-conceptie, als voedingsschema’s voor de ouders. Met dit project bundelen Lianne Beijer en ik onze krachten om voor met name de “kleintjes onder ons” een significant verschil te maken in Nederland. Meer kunnen wij hier nog niet meer over zeggen, maar als je geïntereseerd bent om bepaalde redenen kun je altijd even contact opnemen met een van ons.

    Stuur mij een persoonlijke bericht

    YouTube
    YouTube
    Instagram
    WhatsApp