7.95

  • Instelbare gripper
  • Klein formaat

Geschikt voor krachtsporters

Uitverkocht

Stuur me een mailtje wanneer het product voorradig is

Beschrijving

Muscle Concepts handknijper kopen?

De Muscle Concepts handgrijper/handknijper is het perfecte hulpmiddel bij het trainen van je onderarmen en het trainen van de knijpkracht van je handen. Door het gebruiken van de handgripper worden de handspieren en de onderarm spieren getraind en sterker gemaakt. In de gripper zit een veer die tegen gewicht geeft waardoor er veel krachtinspanning nodig is om de gripper te laten bewegen. De handvatten zijn speciaal zo ontworpen dat je hand ook tijdens de oefening op de juiste plek blijft zitten. Het is dus een echte fitness handknijper speciaal gemaakt om jouw gripkracht te trainen.

Zijn de handgrijpers iets voor mij?

Iedere fitnessfanaat, powerlifter of bodybuilder heeft baat bij sterke onderarmen en sterke grijpkracht en doet er goed aan een handknijper te kopen. Een sterke grip zorgt ervoor dat je meer gewicht vast kan houden en dus ook zwaarder kan gaan trainen. Daarnaast is het moeilijk om in de sportschool specifiek je onderarmen te trainen. De handgripper is hierin effectief, omdat je het product ook kunt gebruiken tijdens het gamen, op je werk of misschien zelfs tijdens het avondeten!

Voordelen van onze handknijper

Onze handknijper kopen? Hieronder sommen we nog eens de belangrijkste voordelen van de Muscle Concepts handgrijper op:

  • Sterke hand- en onderarmspieren
  • Verbetering van de grijpkracht
  • Makkelijk mee te nemen en overal te gebruiken

Hoe gebruik je de handgrijper?

De handgrijper is een simpel en makkelijk te gebruiken product. Door te knijpen worden de spieren in de onderarmen en handen getraind. Voor sommige kan een herhaling van vijf al zwaar zijn en voor andere is het mogelijk om veel meer herhalingen te doen. Door je hand op een andere manier op de gripper te plaatsten, train je je spieren op verschillende manier en is dit nog effectiever. Uiteindelijk kan een veelvuldig gebruik van de grippers leiden tot grotere en sterkere onderarmen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Handgrijper” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp