085 0654 111   06 404 20 111
Winkelwagen

Magnesium olie

Geen producten gevonden voor deze selectie.


Magnesium olie is erg populair onder sporters en wordt gebruikt voor het insmeren van pijnlijke of stijve spieren, pezen en gewrichten. Magnesium draagt namelijk bij aan de normale werking van spieren en het zenuwstelsel.

Welke functies heeft Magnesium olie?

Magnesium olie heeft een verzorgende werking bij:
Het behoudt van soepele spieren
Het wordt snel opgenomen en herstelt het magnesium niveau bij het desbetreffende gebied
Het helpt bij een vermoeid gevoel
Het behoudt van sterke spieren
Voor het goed functioneren van het zenuwstelsel

Voor welke blessures kan ik magnesium olie gebruiken?

Magnesium kun je gebruiken bij schade in de spieren, zoals spierscheuringen, verrekkingen, beurse of zere plekken, stijve en verrekte spieren. Ook kan het worden gebruikt om gewrichten als schouders, knieën, polsen en ellebogen in te smeren. In principe kan deze olie dus worden gebruik voor het gehele lichaam alleen sommige blessures kunnen wat dieper onder de huid liggen waardoor de werking langer kan duren.

Het gebruik van magnesium olie

Magnesium olie moet meerdere keren per dag worden gebruikt. Spray of smeer de gewenste plekken op je lichaam goed in. Dit doe je door middel van licht masserende bewegingen met de gewenste (aanbevolen) hoeveelheid.

Hoe vaak mag ik magnesium in olie vorm gebruiken?

Wij adviseren om ongeveer 2-4 keer per dag magnesium olie te gebruiken. De frequentie in gebruik hangt af van het soort blessure en hoeveel magnesium er gewenst is voor deze blessure. Twee tot vier keer per dag is in de meeste gevallen voldoende om de positieve effecten van deze krachtige olie te ervaren.
Graag even wachten...