085 0654 111   06 404 20 111
Winkelwagen

Over ons

Welkom op de webshop van Muscle Concepts

Over ons
Wij geloven in het feit dat sporters met een juiste combinatie tussen een goed dieet, gezond eten en de juiste supplementen zo snel en efficiënt mogelijk doelstellingen kunnen bereiken.

De kunst van het bereiken van doelstellingen is het creëren van synergie en het vinden van de juiste balans tussen trainen en voeding. Vind de Ying en Yang! Wij willen sportend Nederland gezonder maken door men bewust te maken van de manier van leven, bewegen en eten.

"It's a Lifestyle"


Waarom is Muscle Concepts anders dan andere voedingssupplementen?

Opgericht door sporters! Wij denken mee om het trainen, eten en het gebruik van (sport)supplementen zo effciënt mogelijk te maken!
De producten zijn zo Clean en Gezond mogelijk. Zonder Aspartaam, Sucralose en Acesulfaam-K.
Wij ontwikkelen supplementen die meerdere losse supplementen in één omvatten.
Wij zijn er ook voor Persoonlijk advies en begeleiding.

Evenementen

Regelmatig zijn wij te vinden op grote sport en voeding gerelateerde evenementen door heel Europa. Denk bijvoorbeeld aan fitnessbeurzen zoals FIBO en de Fitness Expo, en bij vele wedstrijden zoals onder andere de S.A.P Cup, Artemis CUP en meer.. Ook organiseren wij ieder jaar zelf een Exclusieve kortingsdag waarop jij kennis kunt maken met ons, onze producten en natuurlijk kunt profiteren van de hoogste kortingen.

Komend jaar zullen wij ook weer veel evenementen bezoeken en een exclusieve kortingsdag organiseren. Bekijk onze evenementen pagina om te checken waar je ons kunt tegenkomen!

Waarom ons

  • Opgericht door sporters, voor sporters
  • Geen overbodige toevoegingen
  • Combinatie / alles in één producten
  • Persoonlijk advies en begeleiding
  • Voeding- en trainingsschema's op maat

Ons Team

Muscle Concepts is opgericht door twee uit de sport komende enthousiastelingen. Wij denken vanuit de sporter en willen alle sporters het verloop van trainingen en het herstel na trainingen zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk maken. Daarnaast willen wij iedereen beter informeren over de goede en schadelijke stoffen voor het lichaam.

Wesley Kelder

CEO, Founder & Co-Owner

"It's a Lifestyle"

Marvin de Boer

CTO, Co-Owner & Graphical designer

"Dream Chaser"

Merel Vlaar

Teamleader – Content Editors

Vince Buens

Junior Online Marketeer

Mo Maghoudi

Junior Online Marketeer

Jelle Koster

Junior Online Marketeer & Graphical designer

Graag even wachten...