Betaling, verzending en retour

Bestellen bij MuscleConcepts
Bestellen gaat eenvoudig, snel en veilig. Elke bestelling voor 14.00 uur wordt dezelfde dag (op werkdagen) nog verzonden, deze heeft u dan normaal gesproken de volgende dag in huis! Wij werken samen met PostNL die bijna altijd binnen één dag de pakketten bezorgt. Dit kunt u bij ons natuurlijk ook verwachten. Mocht het pakketje binnen 2 dagen nog niet zijn gearriveerd kunt u even contact met ons opnemen. Wij zullen dan nagaan waar de bestelling zich bevindt. De betreffende bestelling ontvangt u overigens altijd!

Bezorgdienst Kosten Omschrijving
Post NL 6,50
– Bij een bestelling boven de €50,- zijn de verzendkosten gratis.
– Bestellingen vóór 18.00 uur (op werkdagen) wordt dezelfde
dag verzonden en binnen 1 werkdag ontvangen.

Bezorging door Post NL
Betalingen zijn mogelijk via iDeal. iDeal is een landelijk bekend veilig betalingssysteem dat door alle erkende webshops wordt ondersteund. Tijdens het afrekenen moet er voor de desbetreffende bank worden gekozen. Vervolgens zullen de stappen moeten worden gevolgd van de desbetreffende bank om de betaling te voltooien. Na de betaling krijgen wij een melding in ons systeem en zal de bestelling zo spoedig mogelijk worden verstuurd via Post NL. Betalingen via iDeal zijn gratis en veilig! Er komen dus géén extra transactie kosten bij kijken.

Retourbeleid
Je kunt om diverse redenen je bestelling of een deel hiervan retourneren. Lees eerst deze pagina goed door om misverstanden te voorkomen.

Let op! Het product dient in de originele ongeopende verpakking geretourneerd te worden. Het is mogelijk om de producten bij ons af te geven of retour te zenden. Let daarbij uiteraard goed op voldoende frankering. Voeg tevens de factuur toe aan de retournering voor een snelle verwerking.

Kosten
Bij het terug sturen van een bestelling zijn de verzendkosten voor de klant. De kosten van het product betaalt Muscle Concepts aan je terug. Mocht er een retour plaatsvinden door een fout van ons nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Producten kunnen worden terug gestuurd binnen 5 werkdagen.

Verwerking
Retourneringen worden zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 10 werkdagen) verwerkt. Eventueel vervangende artikelen worden z.s.m. toe gestuurd. Wanneer u de factuur van de betreffende bestelling toevoegt kunnen wij de retournering sneller verwerken. Vergeet dit dus niet!

Voorwaarden
Aangezien wij voornamelijk te maken hebben met voedingssupplementen kunnen bestellingen maximaal binnen 5 werkdagen na ontvangst worden geruild of geretourneerd. De producten die retour worden gestuurd moeten ongeopend en in de onbeschadigde originele verpakking zitten. Sportkleding mag wel worden gepast maar NIET op de huid worden gedragen. Als je een Muscle Concepts T-shirt gaat passen, draag dan een dun T-shirt hieronder zodat het nieuwe T-shirt niet in contact komt met de huid. Hier zijn wij in verband met hygiëne erg streng in. Let op: wij hebben onze eigen “microscopische detective professor” die dit controleert 🙂

Onder de volgende omstandigheden mogen producten niet worden geretourneerd:
Producten die langer in bezit zijn dan 5 werkdagen na ontvangst.
Producten waarvan de verpakking is geopend.
Producten die op de huid zijn gedragen en geur of vlekken bevatten.
Producten die zijn gebruikt, beschadig of incompleet zijn.
Producten waarvan de verpakking is beschadigd.

Let op! Neem voor het plaatsen van een retourzending eerst contact op met ons. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.