085 0654 111   06 404 20 111
Winkelwagen

Multivitamine

Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Multivitamine 75 tabletten

  € 17,90

  Onze multivitamine is de perfecte aanvulling op jouw levenstijl. Ook zijn er mineralen en kruiden aan toegevoegd. 1 tablet per dag is voldoende!

  • Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid
  • Draagt bij aan een normale energiehuishouding
  • Heeft een gunstige invloed op de productie en verbranding van eiwitten en koolhydraten
  • Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
  • Bevat groente & fruit extract
  Lees verder
 2. Basis Vitamine pakket

  € 42,70
  • Multivitamine
  • Vitamine C
  • Omega 3
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wat is multivitamine?

Multivitamine is een supplement die meerdere vitamines bevatten. Dit betekent dat bij het inslikken van een multivitamine tablet je tegelijk meerdere vitamines binnen krijgt. Multivitamine bevat niet alleen vitamines, maar ook verschillende mineralen. Dit maakt dit product een goede aanvulling op je dagelijkse voeding!

Welke vitamines vind je terug in multivitamine?

Het grootste bestandsdeel in multivitamine is vitamine C. Vitamine C wordt gezien als de belangrijkste vitamine die je lichaam nodig heeft (wordt niet door het lichaam aangemaakt). In multivitamine bevinden 10 tot 13 verschillende vitamines. Dit loopt vanaf vitamine A tot aan vitamine E en biotine (B8) en foliumzuur (B11).

Wanneer kun je multivitamine innemen?

In principe maakt het niet uit wanneer je multivitamine inneemt, maar vaak ook aangeraden om maximaal 1 tablet of capsule per dag in te nemen. De inhoud van de bestandsdelen bevatten vaak al snel de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. De kans dat je bij 2 tabletten of capsules een overschot hebt aan vitamines is zeer groot! Muscle Concepts adviseert om tijdens om voor of na de maaltijd een tablet of capsule in te nemen met voldoende water (22 cl). Vitamine D (zonlicht) is in de wintermaanden in mindere mate aanwezig, vanwege de aantal zonuren in het seizoen.

Waarom heb je multivitamine nodig?

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat niet ieder individu een gevarieerd dieet heeft waarin alle vitamines en mineralen in de juiste hoeveelheid aanwezig zijn. Dus je doet je er verstandig aan om je voeding aan te vullen met multivitamine! Als sporter is de vraag naar vitamines nog groter, omdat je tijdens je work-out of wedstrijd veel vitamines verbruikt om een prestatie neer te zetten. Deze vitamines dienen wel weer voldoende te worden aangevuld. Een tablet of capsule kan hierbij helpen.

Voordelen multivitamine voor sporters

 • vergroten van de uithoudingsvermogen
 • ondersteuning op de energiestofwisseling
 • reguleert opbouw en afbraak van eiwiten en vetten uit ons eten en drinken
 • vitamine E reguleert de aanmaak van rode bloedcellen

Tot slot

Lees de bijsluiter van het product voor meer informatie over doseringen en waarschuwingen. Multivitamine valt onder voedingssupplementen en is geen vervanging van de dagelijkse voeding.

Graag even wachten...