GRATIS verzending v.a. €50       Hoge kwaliteit        Gezonde & Verantwoorde producten

Antioxidant

1 artikel(en)

 1. Antioxidant 90 capsules

  Wat vind jij van dit product?

  € 15,90

  Voordelen van Antioxidant:

  ✓ Helpt je cellen beschermen tegen vrije radicalen
  ✓ Helpt bij het herstelproces van cellen en weefsel
  ✓ Kan je weerstand verbeteren en je fitter laten voelen

  Meer info

1 artikel(en)

Antioxidant

Wat kan antioxidant voor je betekenen?
✓ Beschermen de cellen en weefsels tegen vrije radicalen
✓ Helpt bij het herstelproces van schade aan cellen
✓ Kan helpen blessures voorkomen
✓ Kan je weerstand verbeteren en fitter laten voelen

Wat zijn antioxidanten?

Antioxidanten zijn stoffen die vechten tegen vrije radicalen die je lichaam binnen komen vanuit voedsel, maar ook vanuit de omgeving. Vrije radicalen zijn stoffen die schade kunnen toebrengen aan onze cellen, maar ook de spieren, pezen en ander weefsel. Als sporter wil je ABSOLUUT geen schade hebben aan cellen en weefsel. Tijdens het sporten ben je extra vatbaar voor vrije radicalen, omdat je immuunsysteem op dat moment is verzwakt (je energielevel is na het sporten beduidend lager). Antioxidanten gaan deze radicalen te lijf en kunnen beschadiging aan je cellen en weefsel, maar op de langere termijn zelfs ziektes als hart en vaatziekten voorkomen. Bij een te hoge dosis antioxidanten gaat het averechts werken.

Antioxidanten werking

Antioxidanten zijn op verschillende manieren binnen te krijgen, zo ook via voedingssupplementen. Het is een verzamelnaam van verschillende vitamines bij elkaar gebundeld. Antioxidanten gaan de strijd aan met vrije radicalen die verkeerde bedoelingen hebben met je cellen en weefsel. Het kan je verzwakken en vatbaar maken voor virussen en minder fit bent voor je training of wedstrijd. Om de antioxidanten te laten werken is voldoende water nodig.

Voordelen van antioxidanten

#1 Versterking van je immuunsysteem

Antioxidanten beschermen je weefsel en cellen tegen vrije radicalen. Dit komt door de vitamine C die aanwezig is met deze eigenschap. Na het sporten is je immuunsysteem verzwakt en moet het weer aansterken.

#2 Verbeteren van je weerstand

Door voldoende antioxidanten binnen te krijgen kan je je immuunsysteem helpen te versterken. Je zal minder vatbaar worden voor virussen en vrije radicalen die je binnen krijgt via voedsel of buitenlucht.

Welke sporters gebruiken wel eens antioxidant?

Voor elke sporter, maar ook niet sporter is een antioxidantsupplement altijd een prima aanvulling naast voeding. Het bevat vitamines die je nodig hebt na je training of wedstrijd. Vooral als je een tijdje minder goed op je voeding hebt gelet, kan je je wel eens minder fit voelen en vermoeid. Op dit moment is je immuunsysteem niet 100% beschermd en hebben de vrije radicalen de overhand. Drink een antioxidant supplement altijd met water, want dit is de hoofdbron voor de werking van antioxidanten.

Antioxidant kopen

Voel je je een poosje suf en futloos? Dan kan het zijn dat je immuunsysteem je om hulp vraagt. Door op korte termijn een antioxidant supplement te nemen rekruteer je nieuwe mankrachten om de vrije radicalen te bestrijden en de balans tussen vrije radicalen en oxidanten. Mocht je dagelijks veel trainen en kan je een boost van vitamines gebruiken die onder andere je immuunsysteem helpen te versterken, dan kan dit een prima sportsupplement voor je zijn.

Antioxidant poeder

Het is mogelijk om antioxidant in poedervorm te verkrijgen. Echter is dit niet zeer populair, maar is dit gemaakt voor mensen die last hebben met het slikken van pillen. Door middel van water wordt de poeder ingenomen.

Antioxidant pillen

De pilvorm is populairder dan de poedervorm. Het verschil ten opzichte van de poedervorm is dat er geen smaak aan zit. Daarentegen wordt een supplement minder snel opgenomen door het lichaam.

Filteren op
Prijs
-
Producten vergelijken?

Je hebt op dit moment nog geen producten geselecteerd om te vergelijken.

Populair
€ 34,95
Niet in voorraad
€ 24,95
Niet in voorraad

Normale prijs: € 29,50

Special Price € 23,60

€ 22,95
Niet in voorraad
€ 21,95
Niet in voorraad

Klantenservice

Betaling & Verzending

Muscle Concepts

De Corantijn 31L, 1689AN Hoorn

Tel. nr. 085-0654-111

Whatsapp +31640420111

info@muscleconcepts.nl

Volg ons

“ Ons eerste product onder de Healthy Series is Whey Proteine met Spirulina. Dit is een unieke blend zonder Aspartaam (wat schadelijk is voor het lichaam), zonder Sucralose (zoetstof dat ook niet wordt afgebroken). ”