085 0654 111   06 404 20 111
Winkelwagen

Visolie

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
 1. Nieuw
  Omega-3 90 softgels

  Omega-3 90 softgels

  € 12,90
  • Rijke bron van essentiële visvetzuren (DHA en EPA)
  • Ondersteunt belangrijke lichaamsfuncties
  • Essentieel voor fanatieke sporters!
  Lees verder
 2. Omega 3-6-9 100 softgels

  € 16,90
  • Zuivere omega vetzuren!
  • Populair onder sporters!
  • DHA draagt bij tot de instandhouding van de normale hersenfunctie
  • ALA helpen het cholesterolniveau gezond te houden, wat bijdraagt bij aan een goede doorstroming van het bloed
  • Omega 3-6-9 van Muscle Concepts bevat alle Omega onverzadigde vetzuren
  Lees verder
  Helaas niet voorradig
 3. Omega 3 Vloeibaar

  Waardering:
  100%
  € 29,90
  Omega 3 vloeibare visolie met frisse muntsmaak!

  Omega 3 vloeibare visolie zou eigenlijk in iedere koelkast moeten staan. Waar andere voedingsstoffen goed uit voeding te halen zijn, is het voor velen niet gemakkelijk om voldoende omega 3 visvetzuren binnen te krijgen om van de gezondheidsvoordelen te kunnen genieten. Vloeibare visolie in de vorm van een supplement is hierbij een uitkomst! Lees verder
 4. Basis Vitamine pakket

  € 42,70
  • Multivitamine
  • Vitamine C
  • Omega 3
  Lees verder
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Visolie is een belangrijk voedingssupplement wat uit de essentiële vetzuren EPA en DHA bestaat. Deze vetzuren zijn onderdeel van de omega-3 vetzurengroep. Omega 3 vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren. Er zijn verschillende voedingssupplementen verkrijgbaar binnen deze categorie. Er zijn namelijk visolie capsules met alléén omega 3, of capsules met een combinatie van omega 3 6 9.

Waarom nemen sporters visolie supplementen?

Er zijn verschillende redenen waarom sporters (maar ook “niet-sporters") visolie supplementen kopen. De belangrijkste redenen zijn als volgt:
 • DHA is goed voor de hersenen en de hersenfunctie*
 • Ditzelfde visvetzuur is goed voor het gezichtsvermogen*
 • Visvetzuren dragen bij aan een normale werking van het hart*
 • De omega 3 visvetzuren dragen bij aan de instandhouding van de normale bloeddruk**
 • Dagelijks 2 gram EPA en DHA dragen bij aan een normaal vetgehalte in het bloed (triglyceriden)
*Deze gunstige effecten worden verkregen bij een minimale dagelijkse inname van 250 mg DHA (zoals geadviseerd)
** Dit gunstige effect wordt merkbaar bij een dagelijkse inname vanaf 3 gram EPA & DHA. Wij adviseren bij dit product een dagelijkse inname van 15 ml vloeibare visolie, wat neerkomt op 4 gram EPA & DHA. Belangrijk is dat je deze inname niet overschrijdt. Een aanvulling via supplementen van 5 gram EPA & DHA of meer is namelijk niet meer gezond.

Visolie supplementen zijn erg belangrijk aangezien ons lichaam deze niet zelf kan aanmaken. Ook wel een essentiële voedingsstof genoemd. Wanneer het lichaam een langere tijd een tekort aan visolie heeft kan dit vervelende gezondheidsproblemen met zich meebrengen.

Visolie kopen?

Als je geïnteresseerd bent om visolie te kopen, is het goed om te weten wat je nu eigenlijk moet gaan kopen. Wat wil jij bereiken met een visolie supplement? Er zijn namelijk verschillende soorten visolie supplementen te koop. Visolie supplementen zijn bijna altijd te verkrijgen in capsule, pil ofwel tablet vorm. Onderstaand geven wij een korte uitleg hierover. Onderstaand is verder ook te lezen wat de belangrijkste visolie elementen zijn met een korte uitleg wat deze nou eigenlijk zijn.
Visolie kopen? Onze korte tips en adviezen:

Tip: Wil je visolie kopen en heb je al een goed uitgebalanceerd dieet met bijvoorbeeld een diversiteit aan noten en zaden per dag? Dan is een Omega 3 supplement voldoende.

Tip: Heb jij géén streng of uitgebalanceerd voedingsschema? Dan zijn supplementen met Omega combinatie van omega 3 6 9 voor jou interessanter. Lees hieronder waarom!

Beste visolie

De beste visolie is het visolie supplement dat het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Vragen die hierin beantwoord moeten worden zijn o.a: Hoe ziet jouw dagelijks eetpatroon eruit? Krijg je genoeg binnen via de voeding die je eet? Eet je genoeg producten die visolie bevatten? Neem onze bovenstaande tips mee in jouw overweging!

Visolie capsules, pillen & tabletten

Visolie is te verkrijgen in capsules. Meestal zijn dit gel capsules. Verschillende mensen noemen het visolie pillen of visolie tabletten, maar de officiële benaming zijn “capsules”. Er zijn verschillende visolie capsules verkrijgbaar. Het verschil zit hem onder andere in de concentratie van de visolie en de combinatie met andere voedingssupplementen. Omega 3 visolie wordt bijvoorbeeld vaak gecombineerd met: omega 6 of omega 6 en 9

Omega 3 visolie

Omega 3 vetzuren = meervoudig onverzadigde vetzuren. Omega 3 bestaat o.a. uit:

- Eicosapentaeenzuur (EPA)
- Docosahexaeenzuur (DHA)Voor meer informatie over omega 3, bekijk de subcategorie: omega 3 vetzuren.

Omega 6

Omega 6 vetzuren zijn niet essentieel, dat betekent dat ons lichaam deze zelf aan kunnen maken. Het lichaam kan omega 6 maken met linolzuur. Dit kan het lichaam omzetten naar gamma-linoleenzuur.

Omega 9

Omega 9 zijn enkelvoudige onverzadigde vetzuren. Het is een niet-essentieel vetzuur dat betekent dat ons lichaam deze zelf kan aanmaken. Ons lichaam maakt omega 9 via oliezuur.
Graag even wachten...