Enig resultaat

Vegan-omega-3-algenolie
19.90
 • 100% Vegan – Plantaardige omega 3
 • Pure Algenolie
 • Zuiver in de Puurste vorm!
 • Rijk aan Omega 3 vetzuren EPA & DHA

Speciaal ontwikkeld voor veganisten

Algenolie ook wel genoemd “Vegan omega 3” is speciaal ontwikkeld voor veganisten die toch extra Omega 3 moeten binnen krijgen maar geen “visolie” willen slikken. Sommige veganisten slikken / eten wel gewoon krill olie omdat dit een klein schaaldier is en deze omega 3 vetzuren veel beter worden opgenomen. Er blijft daarnaast ook een grote vraag naar pure algenolie, vandaar dat wij graag de zuiverste vormen aanbieden. Op deze categorie vind je een verzameling van alle type algenolien die wij verkopen. Belangrijk om te weten: wij verkopen alleen de best opneembare zuivere vormen!

Algenolie is een voedingssupplement dat volledig is vervaardigd uit verschillende soorten algen.
Algen zijn plantaardig en bevatten de actieve vorm van omega 3 vetzuren. Om deze reden hebben wij Algenolie ontwikkeld voor personen die op zoek zijn naar een alternatief voor visolie of krill olie. Omega 3 vetzuren, zijn net als omega 6 vetzuren essentieel voor jouw lichaam. Dit betekent dat je ze niet zelf kunt aanmaken en je ze uit je voeding moet halen.

Heb jij Algenolie nodig? Lees eerst de informatie!

Wil jij algenolie kopen? Wij verkopen de meest zuivere vorm van algenolie. Deze algenolie capsules bevatten de actieve vorm van de vetzuren EPA en DHA. Hierdoor kom je gegarandeerd aan je dagelijkse dosis omega 3 vetzuren en dat geheel plantaardig! Echter, zou je jezelf de volgende vragen moeten stellen voordat je algenolie koopt:

 • Vraag jezelf af: krijg ik met mijn huidige voedingspatroon voldoende essentiële vetzuren zoals omega 3 en omega 6 binnen?
 • Vraag jezelf af: heb ik meer vetzuren nodig dan een gemiddeld persoon? bijvoorbeeld wanneer je een (top)sporter bent
 • Weet ik zeker wat ik doe? vraag één van onze experts om advies als je vragen hebt of twijfelt.

Deze vragen worden gesteld zodat jij de juiste keuze kunt maken welke het beste past bij jouw persoonlijke situatie en doelstellingen. Wij willen jou de beste informatie geven voordat je je aankoop doet. “JOUW DOEL = ONZE DOELSTELLING”. Wij willen dat jij een gezonder, gelukkiger en vooral geoptimaliseerde leven kunt leiden zoals jij dat wilt!

Waarom is algenolie gezond?

Algenolie is rijk aan de omega 3 vetzuren EPA en DHA. Deze vetzuren hebben tal van voordelen. Hieronder een korte samenvatting van de voordelen die deze vetzuren hebben:

 • DHA draagt bij aan de instandhouding van een normale hersenfunctie visvetzuur dat bijdraagt aan de instandhouding van de normale hersenfunctie*
 • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen
 • Visvetzuren dragen bij aan een normale werking van het hart
 • De omega 3 visvetzuren hebben een gunstige invloed op het behoud van een normale bloeddruk
 • Dagelijkse suppletie van 2 gram EPA en DHA draagt bij aan normaal vetgehaltes in het bloed (triglyceriden)

Een kleine Disclaimer
De exacte voordelen van omega 3 vetzuren kunnen we jou helaas niet mededelen. Vanuit de Europese Commissie zijn er strenge regels opgesteld welke ervoor zorgen dat wij beperkte informatie aan kunnen bieden. Ondertussen zijn er al vele voordelen bewezen in betrouwbare onderzoeken welke zijn verricht door vooraanstaande universiteiten. Wil je meer informatie over omega 3 vetzuren of Algenolie? Neem dan even contact op met één van onze experts!

Algenolie populair onder Veganisten!

Veganisten ofwel “the vegan lifestyle” houdt in dat men geen vlees, vis, eieren en zuivelproducten eet. Dit heeft als grote nadeel dat er verschillende voedingsstoffen zijn die veganisten te weinig binnen krijgen. Hierbij moet je denken aan belangrijke voedingsstoffen zoals bijvoorbeeld vitamine B12, L-carnitine (populair onder sporters en mensen met overgewicht), arginine, maar ook omega 3! Aangezien een veganist het hierboven genoemde allemaal niet eet, willen de meeste ook geen supplement nemen wat sporen of elementen bevat van een van de bovenstaande voedingsbronnen. Hierdoor een algenolie een zeer populair supplement onder veganisten. Algenolie is een plantaardige bron van omega 3 vetzuren wat vaak gebruikt wordt door veganisten, met name onder veganistische sporters. Onze algenolie zit daarom natuurlijk ook in veganistische capsules!

Algenolie omega 3 vs visolie omega 3

Algenolie is zoals eerder genoemd een plantaardige bron welke rijk is aan omega 3 vetzuren. Dit zijn dezelfde omega 3 vetzuren die vissen ook bevatten. Het grootste verschil tussen de algenolie en visolie is de mogelijke impact die het heeft op onze lichamen en de natuur. Algenolie zeer geschikt voor veganisten. Het is volledig plantaardig en vrij van mogelijke vervuiling (daar waar lage kwaliteit visolie vervuild kan zijn). Daarnaast is het ook een milieu- en diervriendelijke alternatief. De visstand staat namelijk de afgelopen jaren flink onder druk door overbevissing. Misschien nog leuk om te vermelden dat je bij het consumeren van algenolie geen oprispingen krijgt, die je wel soms kunt krijgen bij visolie.

Aanbevolen inname

Onze Algenolie bevat de omega 3 vetzuren EPA en DHA. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid ligt volgens verschillende gezondheidsinstellingen tussen de 200 en 250 mg EPA & DHA per dag.

Ons advies
De inname van algenolie is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en doelstelling. Overleg dit dus met jouw diëtist, voedingsconsulent of arts om te bepalen of supplementatie geschikt is voor jou. Wil je liever direct contact met één van onze specialisten? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie en hulp. Natuurlijk is er altijd een dagelijkse aanbevolen dosering, echter is niet iedere situatie over een kam te scheren. Wij kijken liever persoonlijk en adviseren graag op maat! 🙂

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp