GRATIS verzending v.a. €50       Hoge kwaliteit        Gezonde & Verantwoorde producten

Verzending & Betaling

Bestellen bij MuscleConcepts

Bestellen gaat eenvoudig, snel en veilig. Elke bestelling voor 14.00 uur wordt dezelfde dag (op werkdagen) nog verzonden, deze heeft u dan normaal gesproken de volgende dag in huis! Wij werken samen met Post NL die bijna altijd binnen één dag de pakketten bezorgt. Dit kunt u bij ons natuurlijk ook verwachten. Mocht het pakketje binnen 2 dagen nog niet zijn gearriveerd kunt u even contact met ons opnemen. Wij zullen dan nagaan waar de bestelling zich bevindt. De betreffende bestelling ontvangt u overigens altijd!

BezorgdienstKostenOmschrijving
Post NL 6,75

- Bij een bestelling boven de €50,- zijn de verzendkosten gratis.
-  Bestellingen vóór 14.00 uur (op werkdagen) wordt dezelfde
dag verzonden en binnen 1 werkdag ontvangen.   

  

Bezorging door Post NL

Betalingen zijn mogelijk via iDeal. iDeal is een landelijk bekend veilig betalingssysteem dat door alle  erkende webshops wordt ondersteund. Tijdens het afrekenen moet er voor de desbetreffende bank worden gekozen. Vervolgens zullen de stappen moeten worden gevolgd van de desbetreffende bank om de betaling te voltooien. Na de betaling krijgen wij een melding in ons systeem en zal de bestelling zo spoedig mogelijk worden verstuurd via Post NL. Betalingen via iDeal zijn gratis en veilig! Er komen dus géén extra transactie kosten bij kijken.

Klantenservice

Betaling & Verzending

Muscle Concepts

De Corantijn 31L, 1689AN Hoorn

Tel. nr. 085-0654-111

Whatsapp +31640420111

info@muscleconcepts.nl

Volg ons

“ Ons eerste product onder de Healthy Series is Whey Proteine met Spirulina. Dit is een unieke blend zonder Aspartaam (wat schadelijk is voor het lichaam), zonder Sucralose (zoetstof dat ook niet wordt afgebroken). ”