Toont alle 2 resultaten

detox-pakket
48.30
  • Detox & Nature complex pakket
  • Unieke mix van superfoods!
  • Start jouw detox-kuur vandaag nog
Nature-complex
33.90
  • Rijk aan antioxidanten
  • Rijk aan Vitamines en Mineralen
  • Zuivere en Schone voedingsstoffen
  • Subtiel gezoet met stevia

Een unieke mix van allerlei superfoods voor een gezond lichaam! Nature Complex zit vol met essentiële vitamines en mineralen en levert onder andere de…

 

Tarwegras poeder: Wat is het & Waarom is het gezond?

Tarwegras is gemaakt van jonge tarweplanten dat in het begin precies op normaal gras lijkt. Tarwegras is glutenvrij bezit verschillende vitamines, vezels en ijzer. Tarwegras is een erg gezonde toevoeging aan je dieet en bevat onder andere:
– Eiwitten & Essentiele Aminozuren
– Vitamine C
– IJzer
– Foliumzuur
– Chroom
– Rijk aan Vezels
– Chlorofyl / Bladgroen (helpt vrije radicalen te neutraliseren!)

Tarwegras valt onder de naam Superfoods ofwel Rawfoods en wordt van oudsher gebruikt als alternatief geneesmiddel tegen verschillende soorten ziektes en wonden. Verschillende mensen zweren en claimen vele goede dingen over Tarwegras maar voor veel van deze claims is onvoldoende wetenschappelijk bewijs. Dit in tegenstelling tot hennepzaad waar de meeste voordelen zijn onderzocht en bewezen. Natuurlijk is en blijft Tarwegras een gezonde toevoeging in een gezond en efficiënt dieet. Deze jonge graansoort kent zoals hierboven beschreven veel gezonde eigenschappen!

Hoe gebruik je Tarwegras?

Tarwegras wordt meestal gebruik in poedervorm, maar tarwegras pillen zijn eventueel ook ook verkrijgbaar. De poedervorm is vele male populairder aangezien deze gras soort vaak ook gebruikt wordt om door verschillende etens- en drinkwaren te mixen. Tarwegras wordt meestal gebruik op de volgende drie manieren:

– Tarwegrassap: gemixt met water. Dit geeft een lichtelijke “groene” smaak wat goed te drinken is
– Tarwegras door de smoothie. Fruit & Groente smoothies met tarwegras als extra toevoeging
– Tarwegras in Yoghurt of kwark: Mocht je tarwegras door yoghurt of kwark willen mengen, zorg er dan wel voor dat het goed geklutst wordt. Aangezien yoghurt en kwark een dichtere structuur hebben dan water, kunnen er eerder klontjes ontstaan

Tarwegrassap

Tarwegras is perfect te mengen met water. Je kunt het poeder oplossen als een limonade waarbij je 1 tot 3 theelepeltjes toevoegt in één glas water. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een soort zijnde tarwegras shot te maken. Dit is met name een aanrader als je al vol zit of niet te veel wilt drinken. Voeg dan 1 tot 3 theelepels tarwegras toe in een shotglaasje met een klein beetje water. Drink vervolgens het tarwegrassap shotje in één keer slot op!

Tarwegras poeder of Tarwegras tabletten?

Tarwegras is te gebruiken in zowel poeder als tabletten. Poeder is veruit de meest gebruikte variant. Tarwegras wordt voornamelijk gebruikt in smoothies en/of puur opgelost in water omdat de smaak prima is. Daarnaast vind niet iedereen tarwegras of spirulina tabletten even fijn om te slikken. Gezien deze feiten verkopen wij bij Muscle Concepts alleen de poedervorm van tarwegras.

Tarwegras kopen?

Al wil je tarwegras kopen, ben je bij ons aan het goede adres. Wij verkopen zoals hierboven staat uitgelegd de poeder variant gezien het veelzijdige gebruik. Mocht je eerst een beetje tarwegras willen proeven, kunnen wij eventueel ook een proef zakje toesturen. Dit zolang de voorraad strekt. Voor eventuele proef monsters kun je contact opnemen via de bekende gegevens.

YouTube
YouTube
Instagram
WhatsApp