46.90

 • Vitamine C
 • Vitamine D3
 • ZMA

Beschrijving

Wil jij graag jouw weerstand gaan verbeteren? Dan kunnen de supplementen uit het weerstand pakket hier ondersteuning aan bieden. Wat bieden wij in dit pakket aan? Het weerstand pakket bestaat uit:

 • Vitamine C
 • Vitamine D3
 • ZMA

Uiteraard zijn supplementen niet de oplossing tegen een verminderde weerstand maar we zullen toelichten waarom ze een bijdrage en/of ondersteuning leveren. Door een gezond en gevarieerd voedingspatroon te hebben zorg je ervoor dat bepaalde onderdelen van het immuunsysteem in staat zijn om optimaal te presteren. Daarnaast spelen andere aspecten mee zoals voldoende rust, stressmanagement, beweging en nog een aantal andere punten. Wil jij graag je weerstand verbeteren kies dan voor ons weerstand pakket. Dit pakket kan de juiste ondersteuning bieden aan het verbeteren van jouw weerstand. Hieronder verdere toelichting waarom.

Vitamine C

Vitamine C levert onder andere een bijdrage bij vermindering van vermoeidheid en moeheid. Levert een bijdrage aan het behoud van een sterke weerstand tijdens en na de fysieke inspanning. Heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en Vitamine C is belangrijk voor het energiemetabolisme.

Vitamine D

Vitamine D3 is één van de meest gebruikte supplementen voor ondersteuning van het immuunsysteem. Zo heeft Vitamine D3 een positieve invloed op het immuunsysteem en ondersteunt het de afweer van het lichaam. In principe is ons lichaam zelf in staat om Vitamine D aan te maken. Hierbij is het lichaam afhankelijk van dat de zon schijnt, het zonlicht wordt opgenomen door de huid. Het is echter zo dat de zon alleen genoeg schijnt in de zomermaanden tussen 11:00 en 15:00 bij een minimale zonkracht van 3 kan het lichaam zelf Pro Vitamine D3 aanmaken. Ook komt vitamine D3 voor in voeding van dierlijke producten, hierbij is het echter zo dat het gaat om een geringe hoeveelheid Vitamine D3. Daarnaast komt Vitamine D3 ook voor in margarine, halvarine en braadproducten op basis van boter, hierbij zijn de hoeveelheden te gering om goed door het lichaam opgenomen te worden. Vitamine D3 heeft ook een gunstige invloed op het celdelingsproces in het lichaam en Vitamine D verhoogt de opname van kalk in de botten.

ZMA Calcium

ZMA & Calcium bestaat uit de mineralen zink, magnesium en calcium. Deze drie mineralen hebben elk hun eigen functie binnen het menselijk lichaam.

Calcium is een erg belangrijk mineraal voor ons lichaam. Het is een macro-mineraal, wat betekent dat ze in relatief grote hoeveelheden voorkomen in ons lichaam. Het is dus belangrijk om voldoende calcium binnen te krijgen uit je voeding. Als dat niet mogelijk is, is een voedingssupplement ideaal. Zo is Calcium belangrijk voor:

 • Een goede functionering van het zenuwstelsel
 • Sterke botten, tanden en nagels
 • Goede functionering van spieren
 • Het is voor ons lichaam erg belangrijk dat het calciumgehalte op peil blijft zodat het lichaam in staat is om goed te kunnen functioneren. Zo draagt Calcium bij aan een energieleverend metabolisme, helpt het om energie vrij te maken uit voeding en heeft het een ondersteunende functie bij het energieniveau. Heb jij het idee dat je last hebt van een verminderde weerstand twijfel dan niet om het weerstand pakket van Muscle Concepts uit te proberen!

  Zink is een spoorelement welke in iets kleinere hoeveelheden voorkomt in onze lichamen. Vooralsnog is zink erg belangrijk. De wetenschappelijk onderbouwde voordelen van zink zijn als volgt:

 • Zink speelt een rol bij de normale opbouw en afbraak van koolhydraten, vetten, eiwitten en DNA
 • Zink draagt bij aan een normale hormoonhuishouding
 • Zink ondersteunt de afweer van het lichaam
 • Zink is een antioxidant en beschermt tegen oxidatieve schade
 • Magnesium is ook een macro-mineraal. Dit houdt in dat het in relatief grotere hoeveelheden in het lichaam voorkomt. Zorg er dus voor dat je dagelijks voldoende magnesium binnen krijgt uit je voeding. Bij onvoldoende inname kan een voedingssupplement uitkomst bieden om mogelijke tekorten te voorkomen.
  Magnesium heeft mogelijk invloed op je weerstand om het voornamelijk een rol te spelen bij verschillende (spier)weefsels en celdeling.

  • Magnesium speelt een rol in (het proces van) weefselgroei en – ontwikkeling
  • Magnesium helpt bij het opbouwen van (lichaams)eiwit

  Verder heeft magnesium nog andere voordelen voor jouw weerstand. Helaas mogen wij deze niet aan jouw mededelen. Voor meer informatie kun je even contact opnemen met één van onze experts.

  Gebruik & Dosering

  Aanbevolen gebruik & dosering:
  Vitamine C: Dagelijks 1 tot 2 tabletten innemen met voldoende water.
  Vitamine D3: Neem 1 softgel per dag. Bij voorkeur met voldoende water innemen.
  ZMA: Neem als aanvulling op uw dagelijkse voeding 2 tot 4 tabletten per dag

  Waarschuwingen:
  De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd evenwichtig voedingspatroon en een gezonde levensstijl.

  Bewaaradvies:
  Bewaar de producten op een droge en koele plaats (kamertemperatuur), buiten het bereik van kinderen.

  Allergenen:
  Dit product bevat geen bekende allergenen.

  Voedingswaarde

  Samenstelling per dagdosering (1 tablet)*RI%
  Vitamine C1000 mg1667%
  Bioflavonoïden50 mg
  Samenstelling per dagdosering (1 capsule)*RI%
  Vitamine D325 mcg500%
  Samenstelling per dagdosering (2 tabletten)*RI%
  Calcium (als oestercalcium)342 mg42%
  Magnesium (als Bisglycinaat, oxide)152 mg40%
  Zink (als citraat)5 mg50%

  *Referentie-inname

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Weerstand Pakket” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *