GRATIS verzending v.a. €50       Hoge kwaliteit        Gezonde & Verantwoorde producten

Pre-workout pakket

Wat vind jij van dit product?

Normale prijs: € 43,70

Special Price 39,00

In voorraad

Een pakket supplementen met alle ingrediënten voor een extra boost tijdens je training!


✓ Caffeine
✓ L-arginine
✓ L-tyrosine

Waarom een pre-workout pakket?

Ben jij op zoek naar een pre-workout die gezond is, zonder suiker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een pre-workout blend aan het ontwikkelen die geen suiker en vulmiddelen bevat. Hiervoor nemen wij onze tijd, omdat kwaliteit bij ons voorop staat. Gelukkig vinden wij dat jij niet hierop hoeft te wachten, dus hebben wij een pre-workout pakket samengesteld met caffeine, tyrosine en arginine tabletten/capsules. Dit pre-workout pakket is speciaal samengesteld voor als je even minder energie en motivatie hebt. Pre-workout kan net dat extra duwtje in de rug zijn om wel hard te gaan trainen. Door voor je training pre-workout te nemen ben je beter in staat de intensiteit van je training te laten toenemen. Dit zorgt er weer voor dat jij beter kan trainen waardoor je sneller jouw persoonlijke doelstellingen behaalt. Dit is misschien geen pre-workout zoals je hem gewend bent in de vorm van een poederblend, maar dit pre-workout pakket bevat wel precies de werkzame stoffen die je nodigt hebt om keihard te kunnen trainen! Daarnaast ben je er nu ook zeker van dat je geen overbodige vulmiddelen en suikers binnenkrijgt. In de toekomst zullen wij ook nog een schone pre-workout in poedervorm op de markt brengen, maar tot die tijd is dit een goed alternatief!

Waarom caffeine, tyrosine en arginine?

Caffeine

Dat caffeine zorgt voor minder vermoeidheid, betere prestaties en concentratie is bij veel mensen wel bekend. Caffeine in de pure vorm is een stof die een stimulerende werking heeft op ons lichaam. Caffeine zorgt voor een beter uithoudingsvermogen, onderdrukt vermoeidheid, verbetert de concentratie en verhoogt de vetverbranding omdat je energieverbruik omhoog gaat.

Tyrosine

Ook heeft het aminozuur tyrosine voor sporters vele voordelen. Tyrosine helpt tegen vermoeidheid en sufheid, maar zorgt ook voor meer focus, een beter metabolisme en een betere stemming. Tijdens een intensieve training heeft ons lichaam moeite om dit aminozuur te produceren. Vandaar dat dit aminozuur is toegevoegd aan ons pre-workout pakket.

Arginine

Verder kan het aminozuur arginine niet ontbreken in ons pre-workout pakket. Arginine is een semi-essentieel aminozuur, wat betekent dat ons lichaam dit aminozuur niet geheel zelf kan aanmaken. Daarentegen helpt arginine bij het herstellen van beschadigd spierweefsel, zorgt het voor meer pomp tijdens het trainen en helpt het bij het verwijderen van afvalstoffen. Bij spierafbraak door training komt het afvalproduct ammonia vrij. Deze afvalstof zorgt voor vermoeidheid. Arginine zorgt ervoor dat de afvoer van deze afvalstof wordt versneld.

Voordelen van het pre-workout pakket

Ons pre-workout pakket met caffeine, tyrosine en arginine zorgt voor extra energie naar de spieren en stimuleren je energieniveau en focus. De voordelen van ons pre-workout pakket zijn:

✓ Caffeine verhoogt het uithoudingsvermogen en zorgt voor extra kracht voor een bepaalde duur.
✓ Caffeine verbetert de vetverbranding.
✓ Tyrosine gaat mentale vermoeidheid tegen en vergroot je concentratie en focus.
✓ Tyrosine stimuleert het metabolisme.
✓ Arginine zorgt voor meer spierpomp.
✓ Arginine helpt bij het herstellen van beschadigd spierweefsel.

Het pre-workout pakket gebruiken

Door deze supplementen samen te gebruiken hebben deze een goede werking die van pas komt voor een training. Wij adviseren om deze supplementen ongeveer een uur á half uur voor de training in te nemen. Zowel de caffeine als de tyrosine en de arginine zijn in pilvorm. Hierdoor kan jij gemakkelijk voor je training supplementeren.
Lichte dosering:

Halve caffeine tablet
1 tyrosine capsule
1 arginine capsule

Gevorderde dosering:

1 caffeine tablet
2 tyrosine capsules
2 arginine capsules

Gebruik

Neem deze tabletten/ capsules ongeveer een half uur voor de training. Neem de tabletten/ capsules in met voldoende water. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en bij borstvoeding. Indien je medicijnen gebruikt, raadpleeg de arts voordat je dit product gebruikt. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van de dagelijks gevarieerde voeding met een gezonde levensstijl.

Gebruiksduur

De gemiddelde gebruiksduur van deze voedingssupplementen is 25 - 30 weken.

Bewaaradvies

Deze supplementen buiten het bereik van kinderen houden en bewaren op een droge en koele plek.

Wat vind jij van dit product?

Je beoordeelt: Pre-workout pakket

Wat vind jij van dit product? *

  1 2 3 4 5
Beoordeling
  Op werkdagen voor 16:00 besteld
       de volgende dag in huis.

  Gratis verzending vanaf €50

  Snelle levering via Post NL.

  Veilig en snel betalen met iDeal.

 

 

Nieuwsbrief

 

Klantenservice

Betaling & Verzending

Muscle Concepts

De Corantijn 31L, 1689AN Hoorn

Tel. nr. 085-0654-111

Whatsapp +31640420111

info@muscleconcepts.nl

Volg ons

“ Ons eerste product onder de Healthy Series is Whey Proteine met Spirulina. Dit is een unieke blend zonder Aspartaam (wat schadelijk is voor het lichaam), zonder Sucralose (zoetstof dat ook niet wordt afgebroken). ”