GRATIS verzending v.a. €50       Hoge kwaliteit        Gezonde & Verantwoorde producten

Het retourbeleid van MuscleConcepts.nl

Je kunt om diverse redenen je bestelling of een deel hiervan retourneren. Lees eerst deze pagina goed door om misverstanden te voorkomen.

Let op! Het product dient in de originele ongeopende verpakking geretourneerd te worden. Het is mogelijk om de producten bij ons af te geven of retour te zenden. Let daarbij uiteraard goed op voldoende frankering. Voeg tevens de factuur toe aan de retournering voor een snelle verwerking. 

 

Kosten 
Bij het terug sturen van een bestelling zijn de verzendkosten voor de klant. De kosten van het product betaalt Muscle Concepts aan je terug. Mocht er een retour plaatsvinden door een fout van ons nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Producten kunnen worden terug gestuurd binnen 5 werkdagen.


Verwerking 
Retourneringen worden zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 10 werkdagen) verwerkt. Eventueel vervangende artikelen worden z.s.m.  toe gestuurd. Wanneer u de factuur van de betreffende bestelling toevoegt kunnen wij de retournering sneller verwerken. Vergeet dit dus niet!


Voorwaarden
Aangezien wij voornamelijk te maken hebben met voedingssupplementen kunnen bestellingen maximaal binnen 5 werkdagen na ontvangst worden geruild of geretourneerd. De producten die retour worden gestuurd moeten ongeopend en in de onbeschadigde originele verpakking zitten. Sportkleding mag wel worden gepast maar NIET op de huid worden gedragen. Als je een Muscle Concepts T-shirt gaat passen, draag dan een dun T-shirt hieronder zodat het nieuwe T-shirt niet in contact komt met de huid. Hier zijn wij in verband met hygiëne erg streng in. Let op: wij hebben onze eigen "microscopische detective proffessor"  die dit controleert :-)


Onder de volgende omstandigheden mogen producten niet worden geretourneerd:
Producten die langer in bezit zijn dan 5 werkdagen na ontvangst.
Producten waarvan de verpakking is geopend.
Producten die op de huid zijn gedragen en geur of vlekken bevatten.
Producten die zijn gebruikt, beschadig of incompleet zijn.
Producten waarvan de verpakking is beschadigd.

 
Let op! Neem voor het plaatsen van een retourzending eerst contact op met ons. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Klantenservice

Betaling & Verzending

Muscle Concepts

De Corantijn 31L, 1689AN Hoorn

Tel. nr. 085-0654-111

Whatsapp +31640420111

info@muscleconcepts.nl

Volg ons

“ Ons eerste product onder de Healthy Series is Whey Proteine met Spirulina. Dit is een unieke blend zonder Aspartaam (wat schadelijk is voor het lichaam), zonder Sucralose (zoetstof dat ook niet wordt afgebroken). ”