18.90

  • Natuurlijk antioxidant
  • 5:1 extract
  • Met Biotine, L-theanine en Niacine (B3)

Op voorraad

Beschrijving

Scutellaria wordt ook wel blauw Glidkruid genoemd. Scutellaria is een kruid dat oorspronkelijk uit Noord-Amerika komt op vochtige gronden. Scutellaria supplementen worden gemaakt van de wortel van de plant. Dit product valt daarom onder de categorie fytonutriënten naast de bekende categorieën als gezondheid en antioxidanten.
Scutellaria kopen? Dit Scutellaria supplement is verrijkt met Biotine, L-theanine en Niacine (B3) voor een optimaal resultaat. Dit natuurlijke voedingssupplement heeft verschillende positieve invloeden.

Geschikt voor Veganisten!

Door de Nederlandse en Europese wetgeving mogen wij niet alle wetenschappelijke informatie delen met betrekking tot alle gezondheidsvoordelen en toepassingen van dit kruiden supplement. Google gerust even verder of neem contact met ons op!

Meer informatie nodig? Gratis advies nodig?

Muscle Concepts mag hier niet meer informatie verstrekken over gezondheidsvoordelen of toepassingen van dit supplement. In overeenstemming met de Nederlands en Europese wetgeving scheiden wij deze informatie van onze website met productprijzen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ons via de chat rechtsonder, het contactformulier of via 085- 654 111.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Scutellaria (Blauw Glidkruid)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *