085 0654 111   06 404 20 111
Winkelwagen
 • Event
  Zaterdag, 24 september, 14:00 uur- Einde: zaterdag 24 september 2016, 17:00 uur
  Op zaterdag 24 september 2016 opent Muscle Concepts de deuren van haar fysieke winkel, tussen 14:00 en 17:00! Deze dag zal in het teken staan van kennismaking met ons, onze unieke producten en natuurlijk veel korting. Heel veel korting. Alleen tijdens deze open dag geven we namelijk 30% korting op al onze producten! Goedkoop inslaan om ook na de zomer keihard te blijven sporten. Daarnaast dagen wij jou uit met een challenge. Durf jij het aan en ben je fit genoeg? Wie houdt het langst 2 potten eiwitpoeder van 2 kilo in de lucht? De sterkste wint een leuke prijs. Zien we jou de 24e? Tot dan.

  Foto’s van deze Exclusieve kortingsdag staan op onze Facebook-pagina!
  0 Reactie | Muscle Concepts
  • Event
   Zaterdag, 20 oktober-
   Op zondag 20 oktober zullen wij aanwezig zijn bij de Artemis Cup om onze atleten aan te moedigen. De Artemis Cup is een wedstrijd op het gebied van bodybuilding en fitness, waar jaarlijks vele atleten aan meedoen. Bij de vrouwen zijn er 11 verschillende klassen en bij de mannen maar liefst 13! De atleten zullen voornamelijk beoordeelt worden op de gehele fysieke verschijning en de harmonieuze symmetrische opbouw van het lichaam en de verschillende spiergroepen. Daarnaast ook op evenwichtige spierontwikkeling, spiervolume, de houding en totale uitstraling. Onze atleten Paul en Dave en Gerard van Doorn zullen hun uiterste beste doen in de categorieën 40+ en 50+ om de overwinning in de wacht te slepen. Succes mannen!

   UPDATE: Gerard van Doorn is de winnaar geworden in de categorie 50+, top gedaan! Wij tekenen er allen voor om er zo uit te zien op die leeftijd.
   0 Reactie | Muscle Concepts
   • Event
    12 november 2016- Einde: 13 november 2016
    De Fitness Expo zal dit jaar plaatsvinden op 12 & 13 november. Dit evenement staat in het teken van Fitness en Health. Verschillende takken van fitness zullen vertegenwoordigd zijn. Denk aan crossfit, calisthenics, gewichtheffen en kickboksen. Tijdens dit evenement in Sporthallen Zuid kun je meedoen aan workshops van bekende sporters, meedoen aan wedstrijden of zelf trainen op de nieuwste fitnessapparatuur. Daarnaast zullen er veel bekende sporters uit de fitnesswereld rondlopen. Wij kunnen natuurlijk niet wegblijven, dus zullen aanwezig zijn op zaterdag 12 november . Niet met een stand om onze producten te verkopen, maar om zelf even lekker te trainen, leuke mensen te kunnen spreken en ons te oriënteren. Als je ons tegenkomt kun je ons altijd uitdagen voor een wedstrijd. ;-)

    Foto's van dit evenement zullen zo snel mogelijk op onze Facebook- en Instagram pagina te zien zijn! Stay Tuned
    0 Reactie | Muscle Concepts
   • Event
    10 december 2016- Einde: 11 december 2016
    De S.A.P. CUP is een weekend gevuld met sport, kracht, muscles en gezelligheid. De bodybuilding en fysiek wedstrijd voor beginners (C&D klasse) staat dan ook centraal tijdens dit evenement. Afgetrainde sporters, die we eigenlijk geen beginners meer willen noemen, zullen het podium betreden om hun resultaten te laten beoordelen door de jury. Andere evenementen tijdens dit S.A.P. Weekend zullen het NK Powerlifting, NK strongmann, Njoya League, ultimate strong challenge zijn en natuurlijk de Calisthenics Cup. Wij zijn aanwezig bij de S.A.P. Cup om in samenwerking met onze partner Streetworkout-store onze supplementen te gaan promoten en verkopen. Daarnaast zullen we het Calistenicsteam van Royalbarzz aanmoedigen in de strijd om de beste!

    We houden jullie tijdens dit evenement op de hoogte met foto’s en filmpjes via Mijn Verhaal op Instagram. Dus houdt ons in de gaten!
    0 Reactie | Muscle Concepts
Graag even wachten...