blog-muscleconcepts
Written by Muscle Concepts

Welkom bij het Muscle Concepts Blog!

Welkom bij het Muscle Concepts Blog!

Muscle Concepts is opgericht door Wesley Kelder en Marvin de Boer: twee sportverslaafden, twee Healthy junks, twee voedingsfanaten, twee vrienden. “Wij hebben Muscle Concepts opgericht vanuit het oogpunt van sporters zelf! Veel grote commerciele bedrijven buiten consumenten als onszelf te veel uit. Wij focussen ons daarom op unieke voedingssuplementen als bijvoorbeeld unieke combintaties. Een voorbeeld hiervan is ons eerste product: Whey Eiwitten met Spirulina. Deze eiwitshake is gemaakt met de juiste balansen en zo gezond mogelijk! Wij laten zoveel mogelijk chemische toevoegingen uit onze producten. De voedingssupplementen van Muscle Concepts worden zonodig hooguit gezoet met Stevia waar de meeste bedrijven zoetstoffen gebruiken als Aspartaam en Sucralose. Dit zijn stoffen waarvan er veel geruchten en zelfs onderzoeken rond gaan dat deze schadelijk zijn voor het lichaam.

Wij geloven erin dat sporters met een juiste combinatie tussen een goed dieet, gezond eten en de juiste supplementen zo snel en efficiënt mogelijk doelstellingen kunnen bereiken.

Waarom is Muscle Concepts anders?

✓ Muscle Concepts is opgericht door sporters! Wij denken mee om het trainen, eten & supplementatie zo effcient mogelijk te maken!

✓ De producten van Muscle Concepts zijn zo Clean en Gezond mogelijk. Zonder Aspartaam en zonder Sucralose. Daarnaast met een toevoeging van verschillende soorten Superfoods.

✓ Wij ontwikkelen supplementen die meerdere losse supplementen in één omvat. Dit is minder winstgevend voor ons maar dit is ideaal voor de sporter!

✓ Wij zijn er ook voor Persoonlijke Advisering!

Over de Schrijver Muscle Concepts

Muscle Concepts is een uniek sport- en fitness portaal. Muscle Concepts ontwikkelt haar eigen voedingssupplementen, sportsupplementen en sportvoeding met eigen unieke formules! Daarnaast ondersteunt Muscle Concepts zowel sporters als niet-sporters via voedingsschema's & trainschema's!

Jouw doelstelling = Ons doel!

Vragen?
Neem contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie, advies over supplementen, begeleiding, personal training & coaching.

And remember: It's a lifestyle!

Bekijk alle berichten

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10% korting op onze supplementen

Bestel nu onze premium supplementen met
kortingscode "blog"