calisthenics-city-battle
Written by Wesley Kelder

Calisthenics City Battle

Op 9 juni was het zover, de Calisthenics City Battle georganiseerd door onze vrienden van Royalbarzz waar wij deelnamen als mede sponsor. Als sponsor hadden wij dit keer wat extra’s in petto, namelijk: De Muscle Concepts Static Contest!

Calisthenics is een opkomende en nu al zeer populaire sport waar er getraind wordt met lichaamsgewicht. Gevorderden trainen zelfs met extra gewichten aan hun lichaam. Geen sportschool of apparaten dus. Heel simpel, een klimrek en lekker “aapje spelen”.

Static contest

Een static move moet je zien als een soort “freeze” ofwel een pose in een originele, unieke of moeilijke positie. De regels waren simpel: Draag het speciaal gedrukte Muscle Concepts / Royalbarzz T-shirt en doe de leukste static move waar beide logo’s ook zo mooi mogelijk zichtbaar zijn. Het gaat dus niet altijd om de moeilijkste of de lijpste, maar als je een moeilijke en/of lijpe, gekke, dope static uitvoert waarbij ook het shirt goed zichtbaar is…. maak je een grote kans op de overwinning. De winnaar ontving “a lot of respect” en een leuk prijsje van €50,- cash. Daarnaast zullen wij de winnaar ook promoten op onze social media kanalen wat natuurlijk ook leuk is voor de naamsbekendheid van de atleet!

De winnaar van de Calisthenics static contest

Bij deze feliciteren wij “Ridder” (te vinden onder “ridder_barstarzz” op Instagram) met zijn super coole static “freeze”. Zie onderstaand de winnende foto!
calisthenics-pose

Als extraatje gooide “Ridder” nog een extra pose welke wij ook met jullie willen delen plus een aantal andere mooie freezes.

Alle deelnemers hartelijk dank!

Graag willen wij onze dank en onze props geven voor IEDEREEN die heeft meegedaan. Super vet en de volgende keer zullen wij weer met een leuke contest komen!

Bekijk hier de video van de Calisthenics City Battle 7

Een klein beetje achtergrond

Muscle Concepts en Royalbarzz werken nauw samen en zullen naarmate de tijd vordert steeds meer leuke team-ups / samenwerkingen / sponsorships bewerkstelligen. Wij vinden deze sport enorm cool, leuk, vet etc. maar zien ook punten waar veel verbetering mogelijk is. Bijvoorbeeld voeding en nutrition. Calisthenics atleten hebben vaak erg veel blessures en dat gaat ook meestal gepaard met geen ideaal eetpatroon waardoor de sporters niet alle voedingsstoffen binnen krijgen, wat resulteert in een lichaam dat sneller schade oploopt.
Wij hopen alle calisthenics atleten daarom ook zoveel mogelijk te helpen om NOG beter te worden door meer op voeding en supplementen te letten. Wat betreft supplementen hebben wij een speciale pagina gemaakt met belangrijke calisthenics supplementen. Beter eten = sneller herstel & beter herstel = minder blessures = een sterker lichaam = een sneller ontwikkeld lichaam = NOG sneller meer zware belastingen met dus vette tricks, statics, pull ups, muscle ups etc.

Over de Schrijver Wesley Kelder

- Geboren in Hoorn op 22-08-1987
- Eigenaar en Oprichter Muscle Concepts
- Staat voor: Positiviteit, Opgeven is geen optie, Aanpakken, "niet praten maar doen", Ying & Yang, kan niet bestaat niet, altijd blijven lachen, "Getting Things Done".

- Fitness freak
- Health junkie
- Crossfit
- Zwemmen
- Hardlopen
- Dansen: Salsa, Bachata Dominican, Kizomba & Breakdance
- CEO & Online marketing expert

Bekijk alle berichten

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10% korting op onze supplementen

Bestel nu onze premium supplementen met
kortingscode "blog"